Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rob Lowe l-ar putea inlocui pe Charlie Sheen in Two and a Half Men

Dupa ce a fost concediat, Charlie Sheen si-a gasit alte modalitati de a-si ocupa timpul

Rob Lowe l-ar putea inlocui pe Charlie Sheen in Two and a Half Men

 

Mai nou recita poezii sau citate din Martin Luther King sau se urca pe blocuri pentru a flutura o maceta. Doar ca cei de la Warner Brothers si-au gasit la randul lor ceva de facut: sa caute inlocuitor pentru fostul actor al serialului “Two and a Half Men”.

 Internetul este deja bombardat cu diferite propuneri de actori pentru rolul personajului Charlie Harper. Evident ca Chuck Lore (producatorul serialului) a scris rolul special pentru Sheen, din moment ce vedeta avea atatea in comun cu Charlie din serial: iubirea nemasurata pentru bautura, pentru domnisoare sau temperamentul vulcanic.

Unul dintre zvonuri il anunta pe Rob Lowe ca fruntasul listei de candidati. Surse apropiate de-ale lui Lore au declarat ca acesta ar fi in tratative cu Warner Bros., fiind considerat un substitut interesant al lui Sheen. Insa exista si impedimente: Lowe joaca deja in “Parks and Recreation” si este un apropiat de-al controversatului actor.

 

De asemenea, au aparut voci care pronunta si alte nume, cum ar fi David Duchovny, Danny McBride , Neil Patrick Harris, Ricky Gervais sau Russell Brand.


Crezi ca Rob Lowe il poate inlocui pe Charlie Sheen in Two and a Half Men? (70 voturi)
 
Da
17.14%
12 voturi
 
Nu
82.86%58 voturi

Galerie foto

Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies