marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen ar putea reveni in "Doi barbati si jumatate". Afla care sunt conditiile

Radar Online sustine ca seful televiziunii CBS, Les Moonves, vrea sa-l ademeneasca pe Charlie Sheen inapoi in serialul “Doi barbate si jumatate”. 

Charlie Sheen ar putea reveni in Doi barbati si jumatate . Afla care sunt conditiile

Se pare ca acesta este in discutii cu cei de la Warner Brothers si cu producatorul Chuck Lorre, pentru a ameliora situatia.

O sursa din interior sustine ca tot ce-l intereseaza pe Moonves este sa se difuzeze serialul: “Anumite persoane trebuie sa uite orice a facut Charlie recent si sa mearga mai departe cu ce e mai important acum din punct de vedere al afacerilor”. Dat fiind succesul serialului, probabil ca si corporatiei Warner Bros ii surade revenirea acestuia pe micile ecrane.

Situatia este mai complicate de atat, tinand cont ca orgoliile implicate sunt nemasurate si ca producatorul show-ului Chuck Lorre si Charlie Sheen au facut declaratii violente unul la adresa celuilalt si s-au dat reciproc in judecata.  Persoana care a facut publice informatiile declara ca daca cei doi ar fi convinsi sa vorbeasca, atunci lucrurile s-ar mai limpezi.

Deocamdata nu se stie cat de departe este dispus Moonves sa mearga sau daca Sheen ar fi interesat sa-si recupereze postul, daca i se ofera.
 


Crezi ca Charlie Sheen se intoarce in serialul "Doi barbati si jumatate"? (92 voturi)
Da
86.96%
Nu
13.04%

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies