marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lady Gaga, spectaculoasă la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la Paris

Artista a oferit publicului un număr de musical inspirat din cultura franceză.

Lady Gaga, spectaculoasă la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la Paris
Muzică, dans și multe pene. Un număr extraordinar, ca un extras de cabaret. Așa a arătat prestația mult așteptată a artistei Lady Gaga la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la Paris, care și-a început numărul spunând în franceză: „Boinsoir! Bienvenue à Paris!”.
 
După zile întregi de speculații, când fanii erau convinși că o vor vedea cântând în duet cu Céline Dion, (care a oferit o prestație glorioasă în finalul ceremoniei, cântând „L'Hymne à l'amour”), cel mai probabil pe piesa „La Vie en Rose” a lui Edith Piaf, Lady Gaga ne-a făcut surpriza de-a se mula perfect pe un personaj de cabaret.



 

 
Și, cumva asemenea Reginei Pop Madonna, care cânta „Material Girl” înconjurată de dansatori, tot astfel și Lady Gaga a plonjat în universul show-ului de revistă, cu evantaie mari din pene de struț roz și cu dansatori roind în jurul său.
 
Magnifica sa rochie cu trenă s-a transformat rapid într-un costum sexy pe corset, cu mănuși lungi, ca o pin-up-girl care s-a jucat pe scenă cu pufii roz de majoretă, având pe fundal o scară aurie și în față magnifica Catedrală Nôtre Dame. Apoi s-a așezat la pian și a cântat împreună cu orchestra.



 

 
Din cauza ploii, chiar spre final, unul dintre oamenii din echipa sa a alunecat pe plaformă, moment devenit viral pe rețelele de socializare, însă dansatorul s-a ridicat rapid și și-a continuat numărul, ca un adevărat profesionist.

 

Publicul a apreciat că artista americană a ales o piesă în limba franceză, însă mulți spun că ar fi preferat să vadă în locul ei o artistă autohtonă.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies