marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De ziua ei, Jennifer Lopez a plonjat în universul „Bridgerton”

Pentru a-și sărbători cea de-a 55-a aniversare, cântăreața a organizat sâmbătă, 20 iulie, o petrecere pe tema celebrului serial de epocă.

De ziua ei, Jennifer Lopez a plonjat în universul Bridgerton
Cu patru zile înainte de ziua sa de naștere (24 iulie), Jennifer Lopez a organizat o petrecere cu tema Bridgerton. Petrecerea a avut loc în casa ei din Hamptons, lângă New York, unde intenționează să își petreacă cea mai mare parte a verii. 

Potrivit revistei „People”, invitații săi au fost văzuți sosind în costume de epocă, cu dantele și șifon, care amintesc de cele purtate în perioada Regenței engleze (anii 1810 în Anglia), la fel ca în serialul „Bridgerton”, care a făcut furori pe platforma Netflix. Potrivit revistei, Jennifer Lopez a făcut tot posibilul ca ambianța să fie 1 la 1 cu cea din serial, aducând valeți, mobilier de epocă, flori și chiar o trăsură trasă de cai.

Pe contul Instagram al cântăreței, un rezumat video confirmă tema serii și seriozitatea invitaților în conformitate cu serialul. Imaginile o arată pe Jennifer Lopez într-o rochie de epocă, așezată pe un tron precum regina Charlotte, personajul principal din „Bridgerton”. Chiar și în descriere apare iconica adresare „Dragă cititorule...”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Dar, în timp ce majoritatea prietenilor apropiați și a familiei cântăreței au venit, soțul ei, Ben Affleck, nu a făcut-o. După cum a dezvăluit „Page Six”, actorul nu avea nimic planificat. El a fost văzut plimbându-se pe străzile din Los Angeles fără verighetă, în timp ce soția sa și-a sărbătorit ziua de naștere în cealaltă parte a țării, în avans.


La începutul săptămânii, când cuplul ar fi trebuit să sărbătorească doi ani de căsătorie, cei doi au fost văzuți mergând pe drumuri separate: ea cu bicicleta prin Hamptons, iar el spre biroul său din Los Angeles. Așadar, zvonurile de separare nu lasă loc de îndoială. Lucru confirmat și de o postare a lui JLo în care apare fără inelul de logodnă.

FOTO: Profimedia, Instagram


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies