marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio, din ce in ce mai greu de recunoscut: cum s-a schimbat actorul dupa care suspina milioane de femei

Pentru multe femei, Leonardo DiCaprio a insemnat prima pasiune pentru un actor. De la Titanic incoace, Leonardo DiCaprio a devenit nu doar unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, ci si un sex-simbol.

Leonardo DiCaprio, din ce in ce mai greu de recunoscut: cum s-a schimbat actorul dupa care suspina milioane de femei

In ultimul an, Leonardo DiCaprio a atras atentia fanilor cu look-ul sau neingrijit. Actorul a trecut printr-o trasnformare si pentru noul sau film, The Revenant, al regizorului Alejandro Gonzalez Inarritu. Insa, pare si perfect impacat cu noul sau look, care-l "camufleaza" de ochii insistenti ai presei tabloide.


Recent, actorul a fost surprins la o terasa din New York. Cu o barba foarte mare, par lung prins in codita si cu o basca in cap, DiCaprio pare doar o umbra a sex-simbolului de altadata. Actorul de 40 de ani este deseori de nerecunsocut atunci cand iese in oras.


Saptamana trecuta, DiCaprio a fost surprins distrandu-se de minune la celebrul festival Coachella din SUA. Actorul se bucura de o perioada in care este singur, dupa despartirea de fotomodelul Toni Garrn.
 

 


Desi sustinea ca vrea sa ia o pauza de la filme, DiCaprio mai are un proiecte cinematografic cu care isi va incanta fanii in urmatorii ani. Este vorba despre The Revenant, un film deosebit, regizat de premiatul cu Oscar,  Alejandro González Iñárritu.


Filmul are la baza romanul omonim scris de Michael Punke despre un colonist american din anii 1820, care incearca sa se razbune pe persoanele care l-au lasat sa moara in padure, dupa ce a fost atacat si ranit grav de un urs. Scenariul filmului a fost scris de Mark L. Smith si Alejandro Gonzalez Inarritu.

 

Sursa foto: Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies