marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Leonardo DiCaprio in "The Revenant", cel mai nou film semnat Alejandro Gonzalez Inarritu: cum arata actorul intr-un rol care il poate readuce in cursa pentru Oscar

S-a lansat prima imagine cu Leonardo DiCaprio in "The Revenant", in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu. Daca fanii se intrebau pana acum de ce actorul lor preferat a afisat un look schimbat si si-a lasat barba in ultimele luni, acum au deslusit misterul.

Prima imagine cu Leonardo DiCaprio in The Revenant , cel mai nou film semnat Alejandro Gonzalez Inarritu: cum arata actorul intr-un rol care il poate readuce in cursa pentru Oscar

Producatorii au lansat presei primele imagini din "The Revenant", cel mai nou film semnat de regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu, castigatorul Oscarului in acest an, cu productia "Birdman". Starul principal este nimeni altul decat Leonardo DiCaprio, iar filmul se anunta deja cu potential in sezonul viitor de festivaluri.

 

Filmul are la baza romanul omonim scris de Michael Punke despre un colonist american din anii 1820, care incearca sa se razbune pe persoanele care l-au lasat sa moara in padure, dupa ce a fost atacat si ranit grav de un urs. Scenariul filmului a fost scris de Mark L. Smith si Alejandro Gonzalez Inarritu.

 

 

 

In prima imagine, acesta apare cu barba, par lung si cu o pusca in mana, un look diferit, dar care explica si ultimele sale aparitii in public, in care fanii s-au mirat de aspectul neingrijit al actorului. In film, el il joaca pe Hugh Glass, un vanator de blanuri si un membru al unei expeditii in Muntii Stancosi, unde este prins si atacat de un urs. In mod miraculos, acesta nu moare, dar este lasat in urma de ceilalti. Cand acestia cedeaza, langa el raman doi mercenari care pur si simplu il vegheaza si asteapta sa il ingroape, dupa ce moare. Mercenarii il abandoneaza pe Glass, dar, in mod miraculos, acesta isi revine si incearca sa ii gaseasca si sa razbune pe cei care l-au lasat sa moara.

 

Regizorul mexican Inarritu a declarat pentru Entertainment Weekly ca s-a bucurat enorm de colaborarea cu Leonardo DiCaprio. "Este curajos, un actor indraznet si sunt surprins de cat de bun este. Prin ochii lui, pot vedea o cu totul alta perspectiva si intelegere asupra umanitarii" a spus regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu.

 

 

 

Inarritu a impresionat publicul in acest an cu filmul "Birdman", o drama existentialista cu un usor umor negru, despre faima, Hollywood, celebritate si "patimile" meseriei de actor. Insa, pe langa regie, scenariu si interpretarile impecabile oferite de Michael Keaton, Emma Stone sau Edward Norton, fanii au fost fermecati de imaginea pe care o are filmul. Si "The Revenant" face parte din categoria productiilor filmate cu lumini si efecte speciale. Inarritu filmeaza pana in luna aprilie, in Cangary, in Canada, unde temperatura ajunge constant la maxim 8 grade Celsius.

 

Inarritu filmeaza acest film numai la lumina naturala, in peisaje inca neatinse de om, iar filmarile vor fi extinse pana in aprilie, pentru ca regizorul si directorul de imagine Emmanuel Lubezki (Gravity, nu pot filma decat cateva ore. "Este o calatorie plina de aventura" a spus regizorul mexican, care face inca o data echipa cu  cei cu care a lucrat si pentru realizarea filmului "Birdman", premiat cu Oscar pentru cel mai bun film in acest an.

 

The Revenant continua eforturile ambitioase ale lui Inarritu de a impinge limitele si barierele cinematografiei. "Este un lucru experimental ce facem noi acum. Am devenit dependent de lucrurile care fie se pot transforma intr-un cosmar, fie pot deveni o surpriza placuta" a conchis Inarritu.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies