marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio e din nou in topul celor mai ravniti burlaci de la Hollywood. Actorul s-a despartit de iubita sa, Erin Heatherton

Actorul american Leonardo DiCaprio a facut o schimbare majora in viata sa. Starul din Inception s-a despartit de iubita sa.

Leonardo DiCaprio e din nou in topul celor mai ravniti burlaci de la Hollywood. Actorul s-a despartit de iubita sa, Erin Heatherton

 

GALERIE FOTO Femeile din viata lui Leonardo DiCaprio

 

Leonardo DiCaprio este singur din nou. Actorul in varsta de 37 de ani s-a despartit de Erin Heatherton, unul din "ingerii" celebrei case Victoria's Secret, scrie ,dailymail.co.uk..

Leonardo si Erin, in varsta de 23 de ani, si Erin Heatherton au inceput sa iasa impreuna in decembrie anul trecut, la doar cateva luni dupa ce actorul s-a despartit de actrita Blake Lively.

Insa cei doi nu au reusit sa sarbatoreasca primul lor an impreuna, decizand recent sa mearga pe drumuri separate. "S-au despartit in urma cu cateva saptamani. Nu s-au certat. Inca mai tin unul la altul foarte mult", a declarat o sursa.



Motivul despartirii ar fi programul de lucru foarte aglomerat al fiecaruia dintre cei doi. "Fiecare este foarte ocupat. Au agende foarte incarcate", a mai spus sursa citata.

"Se iubesc in continuare si se respecta foarte mult. Dar a fost momentul sa mearga mai departe", a mai spus sursa.

Anul 2012 a fost unul extrem de solicitant pentru Leonardo DiCaprio, care a filmat pentru mai multe productii, respectiv "Marele Gatsby" , in Australia, "Django dezlantuit/ Django Unchained", in New Orleans, dar si pentru "Wolf of Wall Street" ,in New York.

Erin Heatherton este unul dintre multele modele cu care Leonardo DiCaprio a avut o relatie. Din 2001 pana in 2005, actorul a avut o relatie cu Gisele Bundchen, iar intre 2006 si 2011 a fost implicat intr-o relatie cu modelul israelian Bar Refaeli.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993),in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public, dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996. In ultima vreme, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati.

Astfel, el a jucat rolul pionierului aviatiei Howard Hughes,in "Aviatorul", care i-a adus,in 2005, a doua dintre cele trei nominalizari la premiile Oscar. Actorul a mai jucatin "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar siin filmul lui Christopher Nolan - "Inceputul/ Inception", lansat in cinematografe in 2010. Totodata, in anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat in "J. Edgar", in regia lui Clint Eastwood.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies