marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio cere "acordul parintilor" ca sa-l vezi in aceste scene: actorul are parte de dialoguri geniale in noul trailer pentru Django Unchained

"Adult Supervision Is Required" este una dintre replicile amuzante ale lui Leonardo DiCaprio in noul trailer pentru Django Unchained.  Quentin Tarantino le pregateste cel mai frumos cadou de Craciun fanilor sai americani. Atunci  va lansa Django Unchained in SUA, un film in care Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx si Christoph Waltz promit sa straluceasca.

Leonardo DiCaprio cere acordul parintilor ca sa-l vezi in aceste scene: actorul are parte de dialoguri geniale in noul trailer pentru Django Unchained

In noul trailer, fanii au ocazia sa vada mai multe imagini cu Samuel L. Jackson si Kerry Washington, dar si primele imagini cu Jonah Hill, in ipostaza de membru al Ku Klux Klan. Spre finalul trailerului, DiCaprio ne ofera un ras malefic si plin de sadism, in timp ce spune "adult supervision is required", o replica perfecta pentru a descrie atmosfera filmului, dar si a epocii sangeroase in care are loc actiunea.


Scris si regizat de Tarantino, Django Unchained il aduce pe Christoph Waltz in rolul lui Dr. King Schultz, un medic dentist de origine germana, devenit vanator de recompense in America sclavagista si care il va elibera pe sclavul Django (Jamie Foxx) pentru a-i captura pe criminalii frati Brittle. Schultz  ii promite acestuia libertate si ajutor pentru a-si salva sotia aflata in posesia unui nemilos stapan de sclavi pe nume Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) daca impreuna ii prind pe cei mai cautati criminali din Sud.

 

Calvin este stapanul conacului Candyland, un tinut demn de dispret aflat pe o plantatie din Mississippi unde sclavii de sex feminin sunt tratati ca obiect sexual si barbatii sunt fortati sa lupte intre ei. Calvin Candie este cel mai mare cosmar al sclavilor, iar Django trebuie sa recurga la metode neortodoxe ducand tratative cu mana dreapta a proprietarului Stephen (Samuel L. Jackson) pentru a-l neutraliza pe Calvin si pentru a-si recupera sotia captiva - Broomhilda (Kerry Washington).

 



Regizorul a maturisit pentru The New York Times ca cea mai mare influenta pentru western-ul sau nu au avut-o filmele americane, ci cele italienesti, ale regizorului Sergio Corbbuci. "Atunci cand m-am apucat sa scriu scenariul pentru Django Unchained, cautam ceva care sa impinga personajele la extrem. Ce ar putea declansa asta? Apoi mi-au venit in minte peisajele brutale din filmele lui Corbucci si m-am gandit la atmosfera din Sud, din America. Cand vine vorba de sclavie, totul e legat de violenta, absurd si bizar. Nu iti vine sa crezi ca e real, asta e natura suprarealismului." a spus Tarantino.

 


Quentin Tarantino lucreaza la acest film de aproape 13 ani
. Intotdeauna si-a dorit sa faca un western iar ideea initiala se invartea in jurul unui sclav care ajunge vanator de recompense si vaneaza albi. "Mereu am iubit westernurile; violenta, supra realismul, muzica sunt lucruri grozave" a povestit cineastul de 49 de ani.

 

Fanii mai norocosi au avut ocazia sa vada primele imagini din fillm anul acesta la Cannes, unde Django Unchained a fost foarte bine primit, iar reactiile au fost pline de entuziasm. Criitcii spun chiar ca filmul are sanse la Oscarurile din 2013, macar pentru rol secundar - Leonardo DiCaprio - dar il lauda si pe Christoph Waltz, care fura intreg show-ul.
 

Filmul are o distributie impecabila formata din Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Kerry Washington si Don Johnson. Django Unchained urmeaza sa fie lansat in Romania pe 18 ianuarie 2013.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies