marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio pregateste inca un rol de vis: starul vrea sa il joace pe fostul presedinte al SUA,  Theodore Roosevelt

Actorul american Leonardo DiCaprio planuieste sa interpreteze rolul fostului presedinte al Statelor Unite ale Americii Theodore Roosevelt in urmatorul sau film si spera ca pelicula sa fie regizata de Martin Scorsese, informeaza contactmusic.com.

Leonardo DiCaprio pregateste inca un rol de vis: starul vrea sa il joace pe fostul presedinte al SUA, Theodore Roosevelt

Actorul, care interpreteaza rolul principal in filmul "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", de Martin Scorsese, face presiuni pentru realizarea unui film biografic despre cel de-al 26-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, cu acelasi cineast la carma.


"Leo le spune prietenilor ca, dupa ce cel mai recent film al sau s-a dovedit a fi un imens succes de box office, el insista cu filmul biografic despre Roosevelt, care il va pune din nou in echipa cu Martin Scorsese", a declarat o sursa pentru RadarOnline.com.
"El spune ca este 'acum sau niciodata' si ca a asteptat rabdator, aproape un deceniu, banii pentru materializarea (acestui proiect, n.r.)", a mai spus sursa citata.


Leonardo ar trebui sa se ingrase pentru a juca rolul fostului presedinte - care s-a aflat la conducerea Statelor Unite ale Americii in perioada 1901 - 1909 -, dar sursa citata a declarat ca actorul este pregatit pentru aceasta provocare.
"El va face tot ce este nevoie. Acesta este filmul pentru care Leo vrea sa castige un Oscar si vorbeste despre el tot timpul", a mai precizat sursa.

 


Lungmetrajul se va baza pe cartea castigatoare a premiului Pulitzer "The Rise of Theodore Roosevelt", dar persoane din anturajul actorului sunt ingrijorate in privinta interesului acestuia pentru un film politic, avand in vedere ca cea mai recenta pelicula de gen in care a jucat Leonardo DiCaprio, "J. Edgar" (2011), despre viata fostului director FBI J. Edgar Hoover, a fost un esec.


Leonardo DiCaprio, nascut in 1974, este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996.


In ultima vreme, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviatiei Howard Hughes, in "Aviatorul", care i-a adus, in 2005, a doua dintre cele patru nominalizari la premiile Oscar. Actorul a mai jucat in "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar si in filmul lui Christopher Nolan - "Inceputul/ Inception", lansat in cinematografe in 2010. Totodata, in anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat in "J. Edgar", in regia lui Clint Eastwood. Actorul a jucat in filmul "Marele Gatsby", o ecranizare de exceptie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, in regia lui Baz Luhrmann, care a avut premiera anul trecut.

 


In prezent, Leonardo DiCaprio poate fi vazut pe marile ecrane in filmul "Lupul de pe Wall Street", in regia lui Martin Scorsese, intr-un rol care i-a adus cea de-a patra nominalizare la Oscar.

 

Sursa: Mediafax.ro

 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies