marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio se pregateste pentru unul dintre cele mai grele roluri din cariera. Actorul va juca in Rasputin, filmul despre controversatul mistic rus

Dupa succesul inregistrat cu The Great Gatsby, Leonardo DiCaprio se pregateste pentru un nou proiect important care il va transforma intr-unul dintre cele mai controversate personaje din cariera sa.

Leonardo DiCaprio se pregateste pentru unul dintre cele mai grele roluri din cariera. Actorul va juca in Rasputin, filmul despre controversatul mistic rus

La sfarsitul acestei saptamani, cei de la Warner Bros au anuntat ca au cumparat drepturile pentru realizarea filmului Rasputin, urmand ca starul american sa-l intruchipeze pe misticul rus care a devenit consilier al familiei imperiale ruse Romanov. 

 

Relatia lui cu tarul Nicolae al II-lea a fost una puternica, principalul sau scop fiind acela de a-i vindeca fiul, pe Alexei, de hemofilia. In urma acestei legaturi stranse, Rasputin s-a ales cu foarte multi dusmani care au incercat sa-l ucida de nenumarate ori, reusind acest lucru in 1916.

 

Filmul va fi produs de Kevin McCormick, Jennifer Davisson Killoran si Peter Morgan.

 

 

Potrivit site-ului deadline.com, Leonardo DiCaprio s-ar fi aratat incantat de ideea realizarii acestui film, mai ales ca se vor aduce in prim plan elemente mai putin cunoscute din viata lui Rasputin care au fost recent descoperite, unele dintre acestea fiind trecerea rapida de la bunatate la cruzime si placerea cu care profita de femei.

 

Dupa The Great Gatsby, Leonardo DiCaprio se pregateste de lansarea unui alt film important, The Wolf of Wall Street, in care joaca rolul brokerului Jordan Belfort, un tanar care a facut legea pe Wall Street in anii '90. Regizorul Martin Scorsese are planuri marete cu drama biografica “The Wolf of Wall Street“, o adaptare a cartii de memorii omonime a autorului Jordan Belfort. Distributia stralucitoare ii cuprinde pe Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Kyle Chandler, recentul laureat al statuetei Oscar Jean Dujardin, Matthew McConaughey, Jon Favreau.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies