marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio: un admirator a platit 1.5 milioane de $ pentru o excursie in spatiu alaturi de starul din The Great Gatsby

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai iubiti actori din lume, dovada pentru acest lucru fiind si suma pe care a platit-o un admirator pentru o excursie cu acesta.

Leonardo DiCaprio: un admirator a platit 1.5 milioane de $ pentru o excursie in spatiu alaturi de starul din The Great Gatsby

In cadrul unui eveniment caritabil care a avut loc in timpul Festivalului de Film de la Cannes, o persoana care si-a pastrat anonimantul a platit 1,5 milioane de dolari pentru o calatorie alaturi de Leonardo DiCaprio, in spatiu. Norocosul castigator va zbura cu actorul intr-un zbor cu statia Virgin Galactic, scrie Us Weekly.

 

O parte din suma care a fost stransa in timpul evenimentului AmFAR vor fi donati pentru lupta importiva SIDA. De altfel, alte doua locuri pentru minunatul zbor au fost scoase la licitatie, pretul de la care se va porni fiind de 2,3 milioane de dolari. Initial, calatoria a fost anuntata pe brosura drept "o excursie la care ai sansa o data in viata, cu un oaspete misterios", iar Harvey Weinstein a anuntat dupa aceea ca oaspetele de onoare nu e nimeni altcineva decat Leonardo DiCaprio.

 

"Se va licita pentru scaunul dintre el", a declarat Weinstein, adaugand in gluma ca probabil sunt multi oameni de la Hollywood care isi doresc ca aceasta calatorie in spatiu a lui DiCaprio sa aiba bilet doar dus.

 

 

Leonardo DiCaprio nu va fi prima celebritate care zboara in spartiu, cel care a deschis lista fiind Ashton Kutcher, in martie 2012, acesta fiind cel de-al 500-lea client care s-a inscris pe lista lui Richard Branson pentru o calatorie in spatiu.

 

"L-am felicitat pe Ashton si i-am urat bun venit. Mi-a spus ca este foarte incantat de perspectiva de a fi printre primii oameni care trec frontiera terestra", a marturisit Branson pe blogul sau personal.

 

Leonardo DiCaprio a participat la Festivalul de Film de la Cannes, cu The Great Gatsby, filmul cu care s-a deschis evenimentul. The Great Gatsby spune povestea lui Nick Carraway (Tobey Maguire), proaspat mutat in Long Island care devine atras de stilul de viata misterios al vecinului sau foarte bogat, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio). Extravagantul Jay Gatsby, devenit milionar cu afaceri pe timpul prohibitiei, nutreste inca sentimente profunde pentru fosta lui iubita Daisy (Carey Mulligan), desi aceasta s-a dovedit a fi superficiala si s-a maritat cu Tom Buchanan (Joel Edgerton).Dar in momentul in care Nick Carraway devine un apropiat al lui Gatsby, acesta isi da seama ca nu este exact ceea ce isi dorea.

 

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto


Modifică setările cookies