marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio si Jamie Foxx joaca din nou impreuna, intr-un film politist

Leonardo DiCaprio si Jamie Foxx vor juca din nou impreuna, in filmul "Mean Business on North Street", o adaptare dupa romanul politist al lui Craig Zahler, inca nepublicat, informeaza huffingtonpost.com.

Leonardo DiCaprio si Jamie Foxx joaca din nou impreuna, intr-un film politist

 

Actorii americani Leonardo DiCaprio si Jamie Foxx vor juca din nou impreuna, in filmul "Mean Business on North Street", o adaptare dupa romanul politist al lui Craig Zahler, inca nepublicat, informeaza huffingtonpost.com, citand deadline.com.

 

 

Actiunea filmului "Mean Business on North Ganson Street" se concentreaza pe un detectiv, interpretat de DiCaprio, care este trimis in Victory, Missouri, dupa un incident in districtul sau. Acolo, el face echipa cu un ofiter de politie, jucat de Foxx, iar cei doi incearca sa afle de ce foarte multi politisti locali ajung sa fie ucisi.

 

 

 

Deocamdata nu este cunoscuta data la care filmul "Mean Business on North Ganson Street" va ajunge in cinematografe.Cei doi au mai jucat impreuna in filmul "Django Unchained", de Quentin Tarantino. De asemenea, Jamie Foxx urmeaza sa joace alaturi de Quvenzhane Wallis si Cameron Diaz in "Annie", un musical care va fi lansat pe 25 decembrie 2014. De cealalta parte, Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Grigori Rasputin intr-un nou film, care va fi produs de studiourile Warner Bros.

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies