marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Wolf of Wall Street: Leonardo DiCaprio este regele lumii in noul film al lui Martin Scorsese, despre lumea murdara si corupta a bancherilor

Leonardo DiCaprio si Martin Scorsese continua colaborarea de succes, care i-a adus impreuna la al cincilea film. The Wolf of Wall Street si-a lansat primul trailer si imaginile senzationale anunta un candidat puternic pentru sezonul Oscarurilor.

Trailer pentru The Wolf of Wall Street: Leonardo DiCaprio este regele lumii in noul film al lui Martin Scorsese, despre lumea murdara si corupta a bancherilor

 

In The Wolf of Wall Street, Leonardo DiCaprio este regele lumii, dupa ce cunoaste succesul ca bancher pe Wall Street. Bani, lux, petreceri depravate si femei frumoase fac parte din viata de zi cu zi a bancherului  Jordan Belfort, personajul lui DiCaprio, care in anii '70 a zguduit America. Primul trailer il arata pe DiCaprio intr-o lume in care banii cumpara si guverneaza tot, iar el cade prada lacomiei. "In anul in care am implinit 26 de ani, castigasem 49 de milioane de dolari, ceea ca ma scotea din minti pentru ca faceam doar 1 milion de dolari pe saptamana." spune DiCaprio in trailer.

 

In imagini, apare si Matthew McConaughey, dar si Jonah Hill, iar surpriza este scena in care starul din The Great Gatsby danseaza. Filmul este inspirat din evenimente reale petrecute in anii '70, cand America a fost lovita de unul dintre cele mai dure cazuri de frauda din istoria tarii.

 

 

 

Interpretat de DiCaprio, Belfort a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe Wall Street in timpul anilor ‘90, creand si conducand firma de Brokeraj Stratton Oakmont – probabil compania din care s-a inspirat filmul “Boiler Room”. A castigat milioane de dolari pe luna, se droga cu cocaina, frecventa zeci de prostituate, pe langa casatoria cu minunata doamna Belfort (interpretata de Margot Robbie), ale carei farmece si crize de isterie le mentioneaza foarte des in carte.

 

 

 

 

Arestat si condamnat de catre FBI sub acuzatii de spalare de bani si evaziune fiscala, Belfort a scris “The Wolf Of Wall Street” – rememorarea unei serii aparent infinite de evenimente din perioada de glorie, unde se intalnesc abuzul de droguri, vizitele in Elvetia pentru spalarea banilor, scene fierbinti cu prostituate si alte imprejurari cauzate de consumul de narcotice.

 

 

Jonah Hill il va portretiza pe Danny Porush, un vanzator de mobila convins de Jordan Belfort sa se aventureze in universul riscant al brokerajului. Kyle Chandler, starul serialului “Friday Night Lights”, ii va da viata agentului FBI Coleman, cel care a construit cazul impotriva lui Jordan Belfort si a facut tot ceea ce i-a stat in puteri pentru a-l aduce pe acesta in fata instantei de judecata.Jean Dujardin va intra in pielea lui Jean-Jacques Handali, un bancher elvetian curtenitor, care a fost implicat in afaceri ilegale cu firma lui Belfort si a spalat bani pentru acesta.

 

 

 

 

Terence Winter, producatorul serialelor de mare succes The Sopranos si Boardwalk Empire este cel care semneaza scenariul. Pelicula are un buget de 85 de milioane de dolari, este produsa de DiCaprio si Scorsese si va fi narata in introducere de Gene Hackman.

Leonardo DiCaprio si Jonah Hill (28 de ani) s-au pregatit pentru rolurile lor observand bancheri adevarati, la locul lor de munca. Cei doi au stat cateva zile intregi într-o banca din Manhattan (Bank of America Merrill Lynch), alaturi de angajati. DiCaprio a stat la etajul unde se fac tranzactii cu actiuni, iar Hill l-a urmarit indeaproape pe un angajat la departamentul vanzari. Filmul se va lansa pe 15 noiembrie 2013. Ultima data cand Scorsese a lucrat alaturi de DiCaprio a fost la productia Shutter Island.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies