marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio renunta la dragoste pentru filme: Este greu sa ai o relatie la Hollywood

Leonardo DiCaprio apare pe coperta celui mai nou numar al revistei Esquire. Starul din The Great Gatsby a dezvaluit cat de greu s-a acomodat cu celebritatea si cum programul incarcat il forteaza sa renunte la o relatie stabila.

Leonardo DiCaprio renunta la dragoste pentru filme: Este greu sa ai o relatie la Hollywood

Actorul de 38 de ani a oferit un interviu extrem de sincer pentru revista Esquire in care a vorbit despre momentul in care a simtit tranzitia dintre adolescenta si maturitate, dar si despre cat de mult timp ii ocupa pasiunea sa pentru filme. DiCaprio nu regreta ca isi sacrifica viata personala pentru a face in continuare filme.


Actorul sustine ca i-a luat ceva timp sa se obisnuiasca cu statutul de celebritate pe care l-a capatat dupa ce a lansat Titanic. "Nu am inteles ce este faima si nu intelegeam la varsta aia ce inseamna un succes fenomenal ca cel pe care l-a avut Titanic sau cum este sa faci parte dintr-un astfel de film.  Nu existau reguli. Nu era nimeni care sa ma ghideze prin aceasta experienta sau care sa-mi spuna cat de normal trebuie sa fii atunci cand toti se uita la tine si la gesturile tale."


DiCaprio a mai povestit ca isi ia foarte in serios munca si ca este constient ca trebuie sa ofere mereu tot ce are mai bune: "Intotdeauna m-am simtit norocos ca am primit un rol intr-un film, si mi-am zis de fiecare data ca daca nu imi fac treaba bine, s-ar putea sa nu mai am o astfel de sansa. Si asta m-a tinut intotdeauna in priza".

 

 


Starul din  The Great Gatsby a marturisit extrem de umil ca o buna perioada de timp s-a simtit inferior: "Mult timp m-am simtit inferior pentru ca nu aveam haine frumoase sau parul meu nu arata bine. Asa ca atunci cand am prins o sansa in filme, am simtit ca am castigat la loterie. O cariera la Hollywood seamana cu castigatul la loterie".

Leonardo DiCaprio este recunoscut la Hollywood ca unul dintre cei mai fermecatori si cuceritori actori. Desi a avut relatii serioase cu fotomodele ca Gisele Bundchen si Bar Refaeli, actorul nu se grabeste se casatoreasca si considera ca in acest moment cariera este prioritara. "Cand pleci sa filmezi 6 luni in Maroc sau in alta parte a lumii, asta iti afecteaza relatia."

 

 

Actorul va fi prezent la Festivalul de Film de la Cannes, care debuteaza pe 15 mai, cu pelicule The Great Gatsby care deschide editia din acest an. The Great Gatsby spune povestea lui Nick Carraway (Tobey Maguire), proaspat mutat in Long Island care devine atras de stilul de viata misterios al vecinului sau foarte bogat, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio).


Extravagantul Jay Gatsby, devenit milionar cu afaceri pe timpul prohibitiei, nutreste inca sentimente profunde pentru fosta lui iubita Daisy (Carey Mulligan), desi aceasta s-a dovedit a fi superficiala si s-a maritat cu Tom Buchanan (Joel Edgerton). Dar in momentul in care Nick Carraway devine un apropiat al lui Gatsby, acesta isi da seama ca nu este exact ceea ce isi dorea.

 

The Great Gatsby ajunge si in Romania incepand cu 17 mai.

 


Sursa foto: Esquire


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies