marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liza Minnelli, impresionata de interpretarea lui Matthew McConaughey in Dallas Buyers Club: Daca nu primesti Oscarul, ti-l ofer pe al meu

Voturile pentru nominalizarile la Premiile Oscar au inceput, iar emotiile sunt din ce in ce mai mari. Ramane de vazut daca pe lista nominalizatilor vor ramane actorii si filmele pe care presa ii considera favoriti. Pana atunci, legendara Liza Minnelii si-a exprimat public admiratia fata de modul in care Matthew McConaughey a jucat in Dallas Buyers Club, o drama in care interpreteaza rolul unui bolnav de SIDA.

Liza Minnelli, impresionata de interpretarea lui Matthew McConaughey in Dallas Buyers Club: Daca nu primesti Oscarul, ti-l ofer pe al meu

 

In plin sezon al premiilor, Liza Minnelli i-a oferit Oscarul ei lui Matthew McConaughey. La o gala organizata de ea, actrita s-a declarat o fana inraita a dramei Dallas Buyers Club, scriu cei de la Hollywood Reporter.

"Nu am nici o legatura cu acest film, nu am luat parte la realizarea lui. Sunt doar o fana si mi-a placut cum a fost realizat si personajele jucate exceptional. E un film dificil de vazut, dar nu te poti opri. Te atrage in poveste si asta e ceva magic. Ultimul film care mi-a transmis aceasta stare a fost On the Waterfront! Iar tu, nebun ce esti, Matthew, sa slabesti in acest hal si sa arati asa...cred ca este ceva coplesitor.  Jared Leto, ai fost extraordinar in fiecare secunda. Sunt mandra de tine. Nu am mai vazut un astfel de film de foarte multa vreme si sunt mandra sa spun asta tuturor. Iar tu, dragule, Matthew, daca nu castigti Oscarul, ti-l ofer pe al meu" a spus actrita in discursul ei.

 

 


Dallas Buyers Club
incepe sa primeasca din ce in ce mai multa atentie si sprijin din partea oamenilor din industrie, cu o saptamanan inainte de afla cine sunt nominalizatii la Oscar, pe 16 ianuarie. Cei de la Hollywood Reporter scriu ca Jennifer Garner este sustina in campania de promovare pentru a fi nominalizata in rol secundar in Dallas Buyers Club.

 


Filmul "Dallas Buyers Club", regizat de Jean-Marc Vallée, prezinta povestea lui Ron Woodroof, un electrician texan, care se lupta cu institutiile medicale si cu companiile farmaceutice dupa ce a fost diagnosticat cu virusul HIV, in 1986. Pentru acest rol, Matthew McConaughey a slabit 22 de kg, devenind scheletic. La fel s-a intamplat si in cazul colegului sau Jared Leto, care a declarat ca s-a oprit din mancat timp de 2 saptamani. Sacrificiile celor doi actori nu au trecut cu vedere: amandoi au primit nominalizari la Globurile de Aur si sunt favoriti chiar si la Oscar.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies