marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mădălina Ghenea, alături de marile staruri pe covorul roșu de la Veneția

Nu doar că a fost în centrul atenției pe red carpet, dar a luat și un premiu, ca o divă între dive.

Mădălina Ghenea, alături de marile staruri pe covorul roșu de la Veneția
Divissima! Mădălina Ghenea și-a adăugat un nou trofeu la cele pe care le avea deja: Diva e Donna, din partea săptămânalului omonim. Doar nu degeaba e frumoasa frumoaselor și mai și seamănă leit cu o divă legendară: Sophia Loren!
 
Tânăra actriță și model din România a ajuns să fie adulată în Italia și în lume, grație farmecului său incontestabil. Dar, cu toate că e mereu cooptată în producții cinematografice de top ori ofertată să facă publicitate unor mari companii de cosmetice, parfumerie, bijuterii sau haine, Mădălina Ghenea nu se simte tocmai... o divă. Cel puțin, asta mărturisește în mesajul postat pe Instagram, alături de cele mai noi instantanee din Veneția:O insectă m-a mușcat pe frunte înaintea evenimentului meu, dar se spune că o frunte imensă arată multă inteligență și Vika Saida a reușit să o acopere cu părul meu. Am primit un premiu ieri, premiul Diva&Donna și pot spune că nu mă simt deloc divă, deși prietenii mei încearcă să mă convingă că sunt o divă. Anul acesta mă simt puțin pierdută în această furtună a festivalului și tot ce pot spune este că sunt recunoscătoare. Credeți că merit să fiu aici?“, și-a întrebat ea la final fanii internauți. „Ești unde trebuie să fii!“, a venit, din online, un răspuns. „Splendida ????la più bella di Venezia“, i-a comentat altcineva.


 

Ce-i drept, și regizorii o iubesc, dar mai ales fotografii, care, atunci când o văd apărând pe covorul roșu, uită de oricine altcineva din preajmă. Așa s-a întâmplat și când a fost invitată, în aceeași seară, să ia parte la premiera filmului „Bones&All“, alături de echipa de producție (Chloë Sevigny, Timothée Chalamet, Taylor RussellMark Rylance și regizorul Luca Guadagnino), dar și de invitați precum Alberta Ferretti și Christian Louboutin

 
Desigur, competiția pentru cel mai suprinzător „spate gol“ pe covorul roșu a fost acerbă, de vreme ce protagonistul Timothée Chalamet a apărut cu o semi-cămașă, care a uimit pe toată lumea. Dar chiar dacă actorul francez, cunoscut publicului din „Lady Bird“ și „Call Me by Your Name“, adoră să șocheze, doamnele au câștigat bătălia stilistică, după ce și Chloë Sevigny și-a pus la bătaie nurii.
 
Foto: Instagram, Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies