marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Maleficent", Robert Downey Jr si Jennifer Lawrence, premiati la gala People's Choice Awards

Filmul "Maleficent" si actorii Robert Downey Jr si Chris Evans sunt marii castigatori ai galei People's Choice Awards, care a avut loc miercuri seara, marcand debutul sezonului principalelor ceremonii de premiere din industria cinematografica americana.

Maleficent , Robert Downey Jr si Jennifer Lawrence, premiati la gala People s Choice Awards

Robert Downey Jr. a obtinut titlul de actorul de cinema favorit, pentru al patrulea an la rand, dar si titlul de actorul dramatic favorit.

 

Premiul pentru actrita de cinema preferata a revenit starului din seria "Jocurile Foamei", Jennifer Lawrence, care a obtinut si premiul pentru actrita favorita de film de actiune.

 

Chris Evans, protagonistul peliculei "Capitanul America: Razboinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier" a castigat titlul de actorul favorit pentru filme de actiune, declarand: "Eu nu prea castig premii, deci sentimentul asta e foarte placut", in timp ce accepta statueta de cristal.

 

Actrita Amy Adams i-a inmanat lui Ben Affleck premiul pentru actiuni umanitare, ca o recunoastere a muncii acestuia in legatura cu schimbarea conditiilor de viata din Republica Democrata Congo.

 

"Mi s-a spus in multe feluri, dar nu cred ca umanitarist m-a mai facut cineva pana acum", a declarat Ben Affleck. "Un mod de a combate lucrurile triste pe care le vedem, lucrurile ingrozitoare, este sa aduce un pic de bunatate in lume", a mai spus actorul, care a dedicat premiul organizatiei Eastern Congo Initiative.

 

"Maleficent", cu Angelina Jolie, a castigat la categoria filmul preferat, in fata peliculelor "Gardienii Galaxiei, "X-Men: Viitorul este trecut", "Capitanul America: Razboinicul iernii" si "O alta adresa de pomina/ 22 Jump Street". Insa, pelicula "O alta adresa de pomina" a obtinut titlul de filmul de comedie preferat.

 

"Maleficent" a obinut si premiul pentru film de familie preferat, in timp ce "Fata disparuta/ Gone Girl" a castigat la categoria filme thriller.

 

Filmul "Sub aceeasi stea/ The Fault in Our Stars" a obtinut titlul de drama preferata.
 

Melissa McCarthy a castigat premiul pentru actrita de comedie preferata, in timp ce premiul la categoria actori de comedie a revenit, pentru al cincilea an consecutiv, lui Adam Sandler.
 

Actrita Betty White, in varsta de 95 de ani, celebra pentru rolul din serialul de comedie "Golden Girls", a fost numita vedeta TV simbol preferata, acceptand premiul in timp ce publicul din sala a aplaudat-o in picioare.
 

Sitcomul "Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory" a fost numit show-ul TV preferat, iar actrita Viola Davis a castigat premiul pentru actrita preferata dintr-un serial TV nou, pentru rolul din "Cum sa scapi nepedepsit/ How to Get Away With Murder". La categoria masculina, premiul a fost obtinut de David Tennant.
 

Cantareata australiana de rap Iggy Azalea a obtinut titlul de artistul hip hop preferat si a si interpretat, in cadrul galei, hitul sau "Beg for it".
 

Premiul pentru artistul preferat a revenit cantaretului Ed Sheeran, iar Taylor Swift a fost preferata la categoria feminina, care a castigat si titlurile de artista pop favorita si cantecul preferat, cu piesa "Shake It Off".
 

Premiile People's Choice sunt acordate pe baza voturilor fanilor si sunt impartite pe categorii, de la cinema la televiziune si muzica. Gala, transmisa in direct de televiziunea CBS, a marcat debutul sezonului ceremoniilor de premiere de la Hollywood, care se incheie pe 22 februarie cu gala premiilor Oscar.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies