marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man of Steel: cum sa arati ca Superman, Henry Cavill dezvaluie transformarea prin care a trecut pentru a deveni super eroul perfect

Henry Cavill este cel mai popular actor al momentului, rolul principal din Man of Steel fiind cel mai important din cariera sa. Insa pentru a-l juca cat mai bine pe Superman, actorul a facut o serie de sacrificii majore.

Man of Steel: cum sa arati ca Superman, Henry Cavill dezvaluie transformarea prin care a trecut pentru a deveni super eroul perfect

Rolul din Man of Steel este, cu siguranta, cel mai popular de pana acum, succesul de care se bucura filmul fiind un bonus pentru cariera in ascensiune a lui Henry Cavill.

 

Insa transformarea in Superman nu s-a petrecut pentru noapte. "A fost un foarte, foarte lung si incarcat proces", a declarat actorul pentru revista People,  facand referire la sacrificiile pe care a fost nevoit sa le faca pentru acest rol. Actorul a pus pe el 7 kilograme de masa musculara pentru acest rol.

 

"Cu cinci luni inainte de a incepe filmarile, au existat diferite lucruri pe care le-am facut care s-au incheiat cu marirea masei musculare si apoi la eliminarea ei. Pe timpul filmarilor ma trezeam in asa fel incat sa fiu sigur ca am la dispozitie o ora pentru a face exercitii fizice", a marturisit actorul in varsta de 30 de ani.

 

 

 

 

Pe langa antrenamentele fizice epuizante, Cavill a fost nevoit sa se ingrase, ajungand sa manance si 5000 de calori pe zi. "Am trecut printr-o faza oribila. A fost epuizant. Mi-au scazut caloriile la 2500 dupa ce au fost cateva luni in care mancam si 5000. A fost ca scadere dramatica. A fost dificil, dar se pare ca a meritat", a declarat actorul.

 

Actorul a vorbit si despre problemele pe care l-a intampinat din cauza greutatii sale. "Am fost gras. Am fost Cavill cel gras. Dupa ce am obtinut primul rol, in 2002, in filmul The Count of Monte Cristo, am inceput sa slabesc. Am pierdut mai mult de 10 kg si nu mai eram Cavill cel gras", si-a amintit acesta.

 

Pentru rolul din Man of Steel, Henry Cavill a fost obligat sa aiba o dieta cu 5000 de calorii pe zi, lucru care a reprezentat o problema, insa pe care a reusit sa o depaseasca: "Nu am vrut sa declansez nici o discutie: greutatea lui Henry este aceasta, deci este Superman perfect. Sau greutatea lui Henry nu este aceasta, asa ca nu primeste rolul. Am avut de ales".

 

 

 

Intrebat ce a mancat dupa ce a depasit brutalul proces, Henry Cavill a raspuns: "placinta cu mere, o cutie de inghetata si o pizza". Henry Cavill este acum pe lista actorilor cu cele mai bine facute corpuri de la Hollywood, iar fanele au declarata ca sunt indragostite de el in costumul lui Superman.

 

 

 

Cu incasari de 125 milioane de dolari in weekendul de debut, Man of Steel este filmul cu al doilea cel mai bun debut in 2013, dupa Iron Man 3, dar si filmul cu cele mai bune cifre la premiera in SUA, in luna iunie, stabilind un nou record.

 

 

 

 

Man of  Steel  ajunge in cinematografele din Romania pe 21 iunie 2013. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare. Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?> Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies