marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Wolf of Wall Street, cel mai bun film al lui Martin Scorsese de la Goodfellas incoace? Primele recenzii sunt extraordinare, DiCaprio face inca un rol genial

Cu un scor de 89% pe rottentomatoes.com si un procentaj de 99% al persoanelor care isi doresc sa vada filmul, The Wolf of Wall Street a primit in mare majoritate recenzii favorabile, foarte putini fiind cei care nu au apreciat productia lui Martin Scrosese.

The Wolf of Wall Street, cel mai bun film al lui Martin Scorsese de la Goodfellas incoace? Primele recenzii sunt extraordinare, DiCaprio face inca un rol genial

 

Primele recenzii pentru The Wolf of Wall Street sunt extraordinare. Criticii spun la unison ca filmul reprezinta o noua capodopera marca Scorsese-DiCaprio, iar britanicii de la The Telegraph spun chiar ca acesta este cel mai bun film al regizorului Martin Scorsese din ultimii 20 de ani, de la Goodfellas incoace. DiCaprio este laudat inca o data pentru interpretarea sa, multi spunand chiar ca aceasta este cea mai complexa din cariera actorului de 38 de ani. Starul a primit recent nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din acest film.

 

Cei de la Forbes au descris perfect filmul "un Caligula modern", asa cum DiCaprio isi descria personajul in turneul de promovare al filmului.

 

 "Cineastii adevarati nu imbatranesc la fel ca noi, iar asta o dovedeste Martin Scorsese, care la 71 de ani a revenit in forta cu un film genial. The Wolf Of Wall Strett, al 23-lea film din cariera sa, este o explozie, un film viu si viril cu fiecare cadru, care arata inca o data geniul pe care Scorsese l-a dobandit intr-o viata. Stilul visceral al lui Scorsese si interpretarea puternica a lui DiCaprio pun acest film in topul carierelor celor doi. Sa fie acesta cel mai bun film marca Scorsese de la Goodfellas incoace?"  The Telegraph

 

 

 

"The Wolf of Wall Street prezinta o tragedie moderna ca pe o farsa epica, amintindu-ne cat de amuzant este Scorsese atunci cand se afla intr-o stare buna", au scris cei d ela Time Out, in timp ce Hollywood Reporter precizeaza ca: "Salariile lacomilor si excesele sunt portretizate intr-un stil impresionant si uneori amuzant".


"O epopee comica si indrazneata despre starea Americii, atunci si acum", au punctat cei de la Total Film, in timp ce Variety au scris ca: "Stilul de scoala veche a lui Scorsese si dezechilibratul Leonardo DiCaprio anima o poveste cinica despre comportamentul baietilor rai de pe Wall Street".

 


"O capodopera de trei ore care combina intr-un stil unic problemele de sex si droguri intr-o perioada de haof financiar, The Wolf of Wall Street este, fara indoiala, cel mai nebunesc film din cariera lui Martin Scorsese", au scris cei de la indieWIRE.


"Cel mai dinamic si mai animat film al lui Martin Scorsese de la GoodFellas incoace", au spus si cei de la ScreenCrush.


In The Wolf of Wall Street, Leonardo DiCaprio este regele lumii, dupa ce cunoaste succesul ca bancher pe Wall Street. Bani, lux, petreceri depravate si femei frumoase fac parte din viata de zi cu zi a bancherului  Jordan Belfort, personajul lui DiCaprio, care in anii '70 a zguduit America.

 

 

 


Interpretat de DiCaprio, Belfort a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe Wall Street in timpul anilor ‘90, creand si conducand firma de Brokeraj Stratton Oakmont – probabil compania din care s-a inspirat filmul “Boiler Room”. A castigat milioane de dolari pe luna, se droga cu cocaina, frecventa zeci de prostituate, pe langa casatoria cu minunata doamna Belfort (interpretata de Margot Robbie), ale carei farmece si crize de isterie le mentioneaza foarte des in carte.

 

The Wolf of Wall Street se va lansa in SUA pe 25 decembrie 2013, insa in Romania ajunge in luna ianuarie a anului 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies