marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Soldații de gheață, un pericol latent la Polul Nord

Cadavrele congelate și modificate genetic a trei ruși devin o amenințare mortală la adresa societății occidentale.

Soldații de gheață, un pericol latent la Polul Nord
În 1962, în timpul crizei rachetelor cubaneze, o echipă de soldați canadieni descoperă în Arctica un avion prăbușit în care se aflau trei soldați sovietici cu abilități supraomenești. Forțele canadiene îi duc înapoi la bază pentru a fi examinați de oamenii de știință guvernamentali, dar soldații se eliberează mai târziu și ucid mulți dintre soldații staționați în nord înainte de a fugi în sălbăticie. 
 
50 de ani mai târziu, o echipă de militari și oameni de știință canadieni, printre care Dr. Malraux (Dominic Purcell) și Dr. Lobokoff (Nicu Brânzea), descoperă super-soldații îngropați sub gheața arctică. Soldații sovietici au fost modificați genetic de extremiștii politici în timpul Crizei din 1962, cu ajutorul unui om de știință nazist capturat, iar misiunea lor inițială era de a efectua un atac terorist asupra orașului New York, cu intenția de a declanșa cel de-al treilea război mondial. În timp ce examinează cadavrele, oamenii de știință descoperă cu stupoare că soldații sunt încă în viață și se regenerează treptat.


 
Ei încep să comită o serie de crime în rândul personalului militar și științific, inclusiv a lui Lobokoff. Supraviețuind atacului lor, Malraux le ia urma, cu ajutorul unui fost deținut aborigen, Thundercloud Cardinal sau "T.C." (Adam Beach), al cărui tată a supraviețuit primului atac al sovieticilor din anii 1960. 


 
Filmul „Soldații de gheață”/„Ice Soldiers” (2013) este difuzat la Pro Cinema joi seară de la ora 22:15.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies