marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matt Damon se lupta pentru supravietuire intr-un viitor apocaliptic in Elysium: afla povestea unui film SF captivant

2013 este anul SF-urilor la cinema, iar Elysium este categoric printre cele mai asteptate filme de acest gen. Producatorii au lansat o noua serie de imagini, cu Matt Damon si Alice Braga.

Matt Damon se lupta pentru supravietuire intr-un viitor apocaliptic in Elysium: afla povestea unui film SF captivant

Elysium se anunta un film mai mult decat interesant. Numit de Neill Blomkamp un science-fiction original si foarte violent, actiunea filmului este plasata intr-un viitor futurist, in 2159, in care exista doua clase sociale: cei foarte bogati, care locuiesc pe o statie spatiala imaculata si construita de mana omului denumita Elysium, in timp ce restul oamenilor, care traiesc pe o planeta Pamant suprapopulata si in ruina.

 

 

 

Matt Damon urmeaza sa-l joace pe Max, un barbat aflat pe moarte, care accepta o misiune periculoasa, incercand sa ajunge pe Elysium si sa gaseasca un leac pentru boala sa. Wagner Moura (Elite Squad 2) joaca rolul lui Spider, un barbat din comunitatea underground iubit de comunitatea sa, dar care este implicat in traficul cu oameni. Jodie Foster o va juca pe Rhodes,  secretar in guvern, lipsita de scrupule, care face tot posibilul sa tina in frau legile anti-imigrare si sa asigure un trai luxos pe Elysium. Fanii se asteapta sa vada un univers inspirat si din celebrul joc video Halo.

 

 


Filmul a fost tinut intr-un mare mister de producatori iar presa a aflat putine detalii despre el, lucru care i-a intrigat pe fanii regizorului. Potrivit IMDb.com filmul produs de Sony Pictures are un buget de 100 de milioane de $. Scris si regizat de Neill Blomkamp, Elysium ii are in distributie pe Jodie Foster, Matt Damon, Sharlto Copley, Alice Braga, Wagner Moura, William Fichtner si Diego Luna. Elysium are premiera in SUA pe 9 august 2013.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies