marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew McConaughey a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood. Actorul a fost insotit de familia sa si colegii din Interstellar

Actorul american Matthew McConaughey a primit, luni, o stea pe Walk of Fame din Hollywood, in cadrul unei ceremonii la care au participat sotia si cei trei copii ai sai, alaturi de colegii din filmul "Interstellar: calatorind prin univers".

Matthew McConaughey a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood. Actorul a fost insotit de familia sa si colegii din Interstellar

Matthew McConaughey, in varsta de 45 de ani, a fost insotit la ceremonie de sotia sa, Camila, si de cei trei copii ai lor, Levi, in varsta de sase ani, Vida, in varsta de patru ani, si Livingston, care va implini doi ani in decembrie.

 

De asemenea, alaturi de McConaughey, care a primit, la inceputul anului, premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru rolul din "Dallas Buyers Club", au fost o parte dintre colegii sai din filmul "Interstellar: calatorind prin univers", respectiv Anne Hathaway, Jessica Chastain si Mackenzie Foy, dar si regizorul filmului, Christopher Nolan.

 


 

"Este o zi speciala pentru mine, este un moment important in cariera si in viata mea. Am vazut doar doua sau trei filme pana la 18 ani. Am primit primul rol in Austin, Texas, intr-un film intitulat «Dazed and Confused» si habar nu aveam ca urma sa am o cariera, sa ajung sa iubesc asta si sa invat mereu, tot mai mult, sa iubesc meseria aceasta", a spus Matthew McConaughey, dupa dezvelirea stelei sale, in fata muzeului figurilor de ceara Madam Tussauds, de pe Hollywood Boulevard.

 


 

 

 

"Consider un privilegiu faptul ca ma trezesc luni dimineata si abia astept sa merg la munca, in industria aceasta. Aceasta industrie mi-a daruit atat de multe, sansa de a-mi trai visele, unele nici nu stiam ca le am, vise pe care le descopar pe drum. In ce alt domeniu poti sa iti indeplinesti visele, sa le traiesti, daca nu in domeniul acesta al povestilor? Sa continuam sa spunem povesti minunate, sa continuam sa distram oamenii, sa continuam sa oferim lucruri care conteaza, este ceva original si este pur si simplu distractiv", a mai spus McConaughey.

In luna octombrie, actorul a fost premiat de Cinemateca Americana, in semn de recunoastere a contributiei sale in domeniul cinematografiei.
 

 

Matthew McConaughey a devenit cunoscut in 1993, dupa rolul din comedia "Marea ameteala/ Dazed and Confused", construindu-si ulterior o cariera stralucitoare la Hollywood, cu filmele "Eu cu cine ma marit?/ The Wedding Planner", "Cum sa scapi de un tip in 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" si "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi vazut in 2009 pe marile ecrane in comedia romantica "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" si a jucat rolul principal in drama "Avocatul din limuzina/ The Lincoln Lawyer", care a avut premiera in 2011. In ultimii ani, actorul american s-a remarcat in filmele "Baiatul cu ziarele/ The Paperboy" si "Mike meseriasu'/ Magic Mike", iar printre cele mai recente roluri ale sale se numara cele din "Dallas Buyers Club", de Jean-Marc Vallée, care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, si "Lupul de pe Wall Street".

 

Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies