marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile care o fac pe  Megan Fox cea mai frumoasa femeie insarcinata din lume: actrita se pregateste pentru rolul de mama

Desi nu a recunoscut in mod oficial ca e insarcinata, Megan Fox nu se ascunde de fotografi, iar faptul ca urmeaza sa nasca un copil in urmatoarele luni a devenit din ce in ce mai vizibil.

Imaginile care o fac pe Megan Fox cea mai frumoasa femeie insarcinata din lume: actrita se pregateste pentru rolul de mama


GALERIE FOTO Cele mai sexy aparitii ale lui Megan Fox

 

 

 

Surprinsa de fotografi pe strazile din Los Angeles, frumoasa actrita a lasat sa se vada burtica care arata ca sarcina este intr-o faza destul de avansata. Imbracata intr-o rochie inflorata si incaltata cu o pereche de platforme rosii, actrita de 26 de ani arata impecabil chiar si in aceste conditii. Vezi mai multe fotografii aici. Dupa aparitia acetor poze, presa straina a numit-o imediat pe Megan Fox cea mai frumoasa gravida din lume. Vedeta nu va mai fi vazuta in roluri principale in filme pentru o perioada.

 


Aceasta este cea de-a doua aparitie in care Megan Fox a fost surprinsa in aceasta ipostaza, dupa ce la inceputul verii paparazzi au fotografiat-o alaturi de sotul ei, in Hawaii.

 

Cea mai populara actrita din ultimul deceniu: 6 lucruri pe care nu le stiai despre Megan Fox


Numita de nenumarate ori in topurile celor mai frumoase femei din lume, ale revistelor FHM si Maxim, Megan este casatorita din 2010 cu actorul, producatorul si regizorul Brian Austin Green. Actrita a devenit celebra in urma cu 5 ani, dupa ce Michael Bay a distribuit-o in Transformers. Rolul Mikaelei Banes din seria Transformers i-a adus denumirea de noua Angelina Jolie, comparatie pe care actrita de 26 de ani o uraste. 

 


Insa, Megan reusit sa si produca un scandal imens, dupa ce s-a plans de metodele de lucru ale lui Michael Bay si l-a facut nazist. Producatorul executiv al seriei Transformers, Steven Spielberg a fost extrem de deranjat de aceste cuvinte si l-a convins pe Michael Bay sa o dea afara. Locul ei a fost luat de fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley, iubita actorului Jason Statham.
 

Dupa asta, a urmat "How to Lose Friends and Alienate People" (2008), bazat pe povestea cartii lui Toby Young. Filmul i-a deschis portile catre box office-ul britanic. Urmatoarea productie, "Jennifer's Body" (2009) a schimbat macazul si i-a adus un rol negativ. Alte productii in care a jucat sunt seriile postului ABC, "Hope&Faith" (2004) si "The Help" (2004), "Jonah Hex" (2010), "Passion Play" (2010).



Hotarata sa se dedice vietii de familie, Megan Fox nu a mai avut roluri importante, cel mai nou proiect al sau fiind in filmul This is 40, film in care frumoasa actrita isi etaleaza calitatile fizice.In trailerul filmului, Fox apare doar in lenjerie intima alaturi de actrita Leslie Mann, care uimita de sanii ei o intreaba "Sunt reali?", in timp ce intinde mana sa ii pipaie.

 

 

This is 40 este o comedie centrata pe povestea lui Pete (Paul Rudd) si Debbie (Leslie Mann), un cuplu care simte ca relatie lor se slabeste, iar varsta de 40 de ani pare sa ii demoralizeze total. Cele doua personaje au mai aparut si in comedia Knocked Up din 2007, regizata de Judd Appatow iar filmul This is 40 este un spin-off. Regizorul a spus despre filmul sau ca se adreseaza tuturor celor care trec prin criza varstei mijlocii, care se vad imbatranind si isi vad copiii crescand. "Este povestea tuturor" a mai spus Appatow.
 

sursa foto unu: celebrity-gossip.net


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies