marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas, flancat de soția și fiica sa, la premierea de la Cannes

Starul hollywoodian a fost invitat să-și ridice trofeul pentru întreaga carieră oferit de colegii francezi.

Michael Douglas, flancat de soția și fiica sa, la premierea de la Cannes
Dacă vă era dor să-i revedeți pe covorul roșu pe Michael Douglas și pe Catherine Zeta-Jones, ei bine, organizatorii Festivalului de Film de la Cannes au făcut tot posibilul să-i aducă pe covorul roșu întins pe treptele celebrului Palais des Festivals. Ocazia? Cea de-a 76-a ediţii a „Festivalului Festivalurilor“ îl omagiază pe actorul american pentru cariera sa longevivă și i-a acordat trofeul Palme d’or de onoare – o recunoaștere de preț din partea cinematografiei europene, primită chiar de la doamna filmului francez Catherine Deneuve, secondată de fiica sa, Chiara Mastroianni, gazda serii.


Pentru această apariție de gală, Michael Douglas (78) și-a pregătit intrarea în scenă flancat de cele două femei superbe din viața sa, respectiv soția, Catherine Zeta-Jones (53), și fiica lor, Carys Douglas


 
Dacă la Catherine ne așteptam să ne impresioneze, defilând prin fața fotografilor și camerelor de filmat într-o rochie roșie cu decolteu adânc și un detaliu în formă de capă pe o singură mânecă, Carys și-a făcut un spectaculos debut, la 20 de ani, într-o ținută foarte decupată și transparentă, cu detalii florale roz pal.
 
Când trio-ul a ajuns în vârful scării de unde începea covorul roșu, Carys și Catherine l-au sărutat pe obraji pe Michael Douglas, care s-a simțit, cu adevărat, răsfățatul serii.


 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies