marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis stralucea de la 10 ani: imaginile cu care i-a cucerit pe americani dupa ce a fugit din Ucraina

Declarata in aceasta luna drept cea mai sexy femeie in viata de catre revista Esquire, Mila Kunis a reusit de la prima apartitie sa faca publicul sa o iubeasca.

Mila Kunis stralucea de la 10 ani: imaginile cu care i-a cucerit pe americani dupa ce a fugit din Ucraina

GALERIE FOTO: 33 DE IMAGINI DIN CARIERA MILEI KUNIS!

 

La doar 10 ani, Mila Kunis facea milioane de americani sa se indragosteasca de ea intr-o reclama pentru jucariile companiei Lisa Frank. Plina de entuziasm si energie, Mila Kunis promitea de atunci sa devina un star. In acea perioada, micuta Kunis abia ajunsese impreuna cu familia sa din Ucraina in SUA.

 

Pe numele ei real Milena, actrita a plecat din Ucraina pe cand avea 7 ani si URSS-ul se destrama, alaturi de parintii ei, tatal Mark, inginer mecanic, mama Elvira, profesoara de fizica si fratele mai mare - Michael.

 

 

 

 

Cand a ajuns in America, nu putea vorbi engleza asa ca scoala in Los Angeles a fost o tortura pentru ea: "Plangeam in fiecare zi. Nu intelegeam cultura. Nu intelegeam oamenii"


Tatal ei s-a anjagat ca sofer de taxi iar mama ca farmacista. Astfel parintii au putut sa o inscrie la lectii de actorie de la 9 ani. Cu ajutorul unui manager care a descoperit-o in timpul unei repetitii pentru o piesa de teatru actrita a jucat doi ani mai tarziu intr-un episod din telenovela Days Of Our Lives.

 


 

Astazi la 29 de ani, actrita de origine ucraininanca este una dintre cele mai populare vedete din SUA si se afla constat in topul celor mai frumoase femei din lume. Revista Esquire a desemnat-o pe Mila Kunis drept cea mai sexy femeie in viata in 2012.
 

Cel mai memorabil rol al actritei ramane cel al ambitioasei balerine Lily din Black Swan. Scenele de sex cu colega Natalie Portman care a primit si Oscar pentru acest rol au facut inconjurul presei la vremea respectiva. Cele doua erau bune prietene inainte de a incepe filmarile. "Sa filmezi scene de sex nu este confortabil indiferent daca partenerul e femeie sau barbat" a declarat aceasta.

 

 

 

In acest an o vom putea vedea pe Mila Kunis alaturi de Channing Tatum in Jupiter Ascending, un film science-fiction de exceptie regizat de fratii Wachowksi (The Matrix, Cloud Atlas).
 

The World of Lisa Frank from Urban Outfitters on Vimeo.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies