marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mistere, umbre și demoni în The Nun, thrillerul horror filmat intergral în România

În locul în care ar trebui să fii cel mai păzit de rele devine scena celui mai negru coșmar.

Mistere, umbre și demoni în The Nun, thrillerul horror filmat intergral în România
Producătorul James Wan, regizorul seriei de succes „Trăind printre demoni 1 şi 2” dezvăluie un nou colţ întunecat al universului horror cu filmul „Călugariţa: Misterul de la mânăstire”.
 
Când o tânără călugăriță de la o mănăstire izolată din România își ia viața în condiții misterioase, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze sinuciderea. Astfel, părintele Burke, un preot cu un trecut destul de obscure, și sora Irene, o novice care se pregătește să își depună jurământul sunt trimiși să investigheze incidentul de la Cârța. Împreună, ei descoperă secretul profan al ordinului.


 
Ancheta începe cu Frenchie (belgianul Jonas Bloquet), furnizorul de legume al mănăstirii şi cel care a descoperit trupul sinucigaşei, iar curând eroii vor da ochii cu înfiorătorul Valak.
 
Riscându-și nu doar viețile, ci și credința și chiar propriul suflet, părintele Burke și sora Irene se confruntă cu o forță malefică sub forma aceleiași călugărițe demonice care a terorizat publicul pentru prima dată în "The Conjuring 2", în timp ce abația devine un câmp de luptă oribil între cei vii și cei blestemați.


 
„Călugărița: Misterul de la mănăstire“ îi are în rolurile principale pe Taissa Farmiga (sora Verei Farmiga, protagonista din „The Conjuring”) și pe Demián Bichir, dar și pe actrițele românce Maria Obretin şi Ingrid Bisu în rolurile a două călugăriţe care o ajută pe sora Irene în lupta ei cu Valak. Producția a fost filmată integral în România, la castelul Corvinilor de Hunedoar, la Mogoșoaia și la Palatul Parlamentului.
 
Filmul „ Călugărița: Misterul de la mănăstire”/„The Nun” este difuzat la Pro Cinema sâmbătă noapte de la ora 01:15.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies