marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mizerabilii si Django Unchained: cele mai vizionate filme in ziua de Craciun din SUA, ce record au atins super productiile nominalizate la Globurile de Aur

Craciunul le-a adus americanilor doua dintre cele mai apreciate si laudate filme ale anului 2012, nominalizare la Globurile de Aur si cu mari sanse la Oscar. Mizerabilii si Django Unchained au reusit performante extraordinare de sarbatori.
 

Mizerabilii si Django Unchained: cele mai vizionate filme in ziua de Craciun din SUA, ce record au atins super productiile nominalizate la Globurile de Aur

 

Les Miserables, musicalul regizat de Tom Hooper si cu o distributie de vis formata din Hugh Jackman, Anne Hathaway, Amanda Seyfreid si Russell Crowe a incasat in ziua de Craciun 18 milioane de dolari din SUA si Canada. Astfel, Mizerabilii a devenit filmul musical cu cel mai bun debut de Craciun. Mai mult, a devenit al doilea cel mai bun film la debut de Craciun. 

 

 

In total pana acum, Mizerabilii a incasat in doar 2 zile 58 de milioane de dolari la nivel global, dintre care 30 de milioane provin din SUA. Les Miserables are un scor A pe Cinemascore, semn ca audienta a fost data pe spate de ce a vazut si publicul este dornic sa vada respusa una dintre cele mai celebre povesti  din literatura universala.


Pe locul 2 s-a plasat Django Unchained, westernul spaghetii sangeros al lui Quentin Tarantino, cu Jamie Foxx si Leonardo DiCaprio, in rolul unui stapan de sclavi. Filmul a debutat in SUA cu 15 milioane de dolari, o suma foarte buna pentru aceasta perioada. Acesta reprezinta cel mai bun debut pentru Tarantino - pana acum Inglorious Basterds a facut cele mai multe incasari la premiera, 14.4 milioane de dolari.



Anul trecut, cel mai popular film al finalului de an, The Girl With The Dragon Tattoo, a strans suma de 15 milioane de dolari abia in 4 zile.


In ziua de Craciun, pe locul 3 s-a clasat mega productia The Hobbit: An Unexpected Journey. Revenirea lui Peter Jackson in Middle-earth  a continuat sa ii atraga pe fani si a facut incasari de 11 milioane de dolari. In 12 zile de la premiera, pelicula a reusit sa stranga suma de 523 de milioane de dolari la nivel global.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies