marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Necunoscutul ajuns peste noapte senzatie la Hollywood! Cum s-a transformat din fotbalist in actor surpriza!

Noul Orlando Bloom cum a fost alintat de presa, Sam Claflin este ultima senzatie britanica care a plecat sa cucereasca Hollywood-ul!

Necunoscutul ajuns peste noapte senzatie la Hollywood! Cum s-a transformat din fotbalist in actor surpriza!

Are 24 de ani si a surprins pe toata lumea in Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi unde joaca alaturi de Penelope Cruz si Johnny Depp.

La anul  va deveni si mai mult  visul femeilor  - joaca rolul printului fermecat din noua versiune a filmului Alba ca Zapada in regia lui Rupert Sanders unde se va iubi cu Kristen Stewart.

La 16, Sam Claflin visa sa ajunga mare fotbalist. Juca pentru Norwich City, insa o accidentare care i-a facut praf glezna l-a obligat sa uite de fotbal.

Filmul care va ajunge pe 20 mai si in Romania l-a transformat deja pe Sam intr-un superstar.

"In adolescenta jucam fotbal nonstop. Am jucat la juniorii de la Norwich City FC pana mi-am rupt glezna. Dupa acel moment am intrat intr-o echipa de teatru din Norwich si am descoperit ca-mi place mult actoria"
 


2011 a fost un an excelent pentru Sam: nu doar ca a ajuns la Hollywood cu Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi , echipa sa de suflet, Norwich a promovat in Premier League.

Acum 2 ani a absolvit Academia de Muzica si Teatru din Londra si inainte sa dea lovitura cu cea mai tare echipa de pirati de la Hollywood a mai jucat in cateva seriale.

In  Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi  Sam joaca rolul unui misionar -  Philip Swift - rapit de Penelope Cruz.

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies