marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp rateaza Piratii din Caraibe 5? Vezi imagini de la premiera mondiala a ultimului film din serie!

Isi proveaza la greu unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2011, "Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi", insa si-a lasat fanii in ceata anuntand ca nu stie daca va mai aparea si in partea a cincea a celebrei francize.

Johnny Depp rateaza Piratii din Caraibe 5? Vezi imagini de la premiera mondiala a ultimului film din serie!

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi a avut premiera mondiala sambata noaptea, in parcul Disneyland din California.

Geoffrey Rush, Penelope Cruz, Johnny Depp, Ian McShane si Keith Richards au fost asaltati de fani.

"Este posibil un nou Piratii din Caraibe fara Johnny Depp in rolul lui Jack Sparrow?" s-au intrebat imediat americanii dupa ce actorul nu a parut prea sigur ca vrea sa continue in partea a cincea a seriei.

"Nu cred ca ar trebui facuta o parte a cincea chiar acum. Eu as mai amana putin lucrurile. Ar trebui sa fie ceva mai special" a spus Johnny Depp care a avut probleme mari la filmari unde s-a accidentat in timpul unei cascadorii.

Echipa de actori va ajunge in scurta vreme in timpul turneului de promovare al filmului si la Festivalul de la Cannes. In Romania filmul va ajunge pe 20 mai.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies