marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Accidentare "HORROR" pentru Johnny Depp la filmarile de la Piratii din Caraibe 4!

Johnny Depp  a povestit cu cateva saptamani inainte de lansarea celui de-al patrulea film din seria "Piratii din Caraibe" Pe ape si mai tulburi chinurile prin care a trecut la filmari dupa ce a suferit "o accidentare oribila"

Accidentare HORROR pentru Johnny Depp la filmarile de la Piratii din Caraibe 4!

Johnny Depp a dezvaluit cum accidentarea sa de la filmari a fost la un pas de a intarzia productia partii a patra a "Piratilor din Caraibe", unde personajul sau Jack Sparrow pleaca in cautarea fantanii tineretii.

"In timpul unei cascadorii, am cazut si m-am lovit la spate; m-am ales cu  probleme la nervul sciatic. A fost oribil, durerea m-a chinuit timp de aproape o luna. Cu timpul m-am obisnuit cu ea, dar a fost o perioada horror pentru mine la filmari. Nu am avut de ales si am fost fortat sa continui"
a povestit actorul de 47 de ani pentru Hollywood Reporter.

Pe ape si mai tulburi  este unul din cele mai asteptate filme ale anului iar specialistii anticipeaza incasari record. Filmele in care a jucat Johnny Depp au strans peste 6 miliarde de dolari la nivel mondial.

Culmea, Johnny Depp nu va putea sa vada primul sau film din seria Piratii din Caraibe in format 3D.

"Sufar de o boala iar ochii mei nu pot vedea 3D. Pur si simplu nu pot distinge efectele 3D. Am inteles ca nu este ceva foarte rar. Nu se stiu inca statistici, dar sunt destul de multi oameni incapabili de a vedea 3D" a mai declarat actorul in show-ul TV Access Hollywood.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies