marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noua iubită a lui Leonardo DiCaprio este fiica lui Lorenzo Lamas, născută după lansarea filmului Titanic

Victoria Lamas nici nu era născută atunci când iubitul său bifa unul dintre marile sale succese de la Hollywood,

Noua iubită a lui Leonardo DiCaprio este fiica lui Lorenzo Lamas, născută după lansarea filmului Titanic
Deși în ultima vreme s-a scris că are o relație cu modelul Gigi Hadid, mai nou Leonardo DiCaprio a fost văzut cu o actriță de 23 de ani, pe nume Victoria Lamas, la ceea ce părea a fi o întâlnire.

Deși au plecat separat de la The Birds Street Club din Hollywood, iar el a încercat să se amestece în mulțime, camuflându-se sub o șapcă de baseball, la sfârșitul serii au fost văzuți urcând împreună în aceeași mașină.
Victoria Lamas nu e nimeni alta decât fiica celebrului actor Lorenzo Lamas, starul serialului „The Renegade“/„Renegatul“, care a avut mulți admiratori, dar mai ales admiratoare, în România. Lamas a făcut o figură frumoasă și într-un soap opera foarte urmărit la noi, „Falcon Crest“.


Acum, fiica sa în vârstă de 23 de ani a fost văzută în compania lui Leo, în vârstă de 48 de ani.



DiCaprio a fost, în ultimul deceniu, ținta unor glume cu privire la vârsta iubitelor sale. Istoricul său romantic arată că nu s-a întâlnit niciodată cu o femeie cu vârsta de peste 25 de ani, iar despărțirea de ultima sa parteneră cunoscută, actrița și modelul Camila Morrone, a venit chiar după ce aceasta a sărbătorit cea de-a 25-a aniversare – care s-a dovedit a fi fatală pentru relația lor. Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au cunoscut prin intermediul lui Al Pacino, bunul prieten al lui Leo și tatăl vitreg al Camillei la acea vreme. Când s-a aflat că erau împreună, a fost surprinzător faptul că mama tinerei, un model și artist argentinian pe nume Lucila Sola, era mai tânără decât iubitul fiicei sale. Leonardo era cu 22 de ani mai în vârstă decât Camila, dar cu doar doi ani mai mare decât frumoasa lui soacră.

FOTO: Profimedia, Instagram


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies