marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu retușați nimic!, a cerut Amy Schumer pentru rolul său din Mă simt frumoasă

O lecție despre cum să-ți câștigi stima de sine și cum să nu te mai raportezi la valorile altora, filmul „I Feel Pretty” a devenit un purtător de stindard pentru cei care nu se vor catalogați după standard. Iată ce povestește protagonista Amy Schumer despre rolul ei.

Nu retușați nimic!, a cerut Amy Schumer pentru rolul său din Mă simt frumoasă
Filmul „I Feel Pretty”/„Mă simt frumoasă” a fost intitulat în mod deliberat așa pentru a transmite un mesaj de încurajare tuturor femeilor. Amy Schumer, comedianta premiată cu Emmy, o interpretează pe Renee, o tânără care se luptă cu îndoiala de sine și nesiguranța. Dar, după ce suferă o rană la cap, Renee se trezește cu un nou sentiment de încredere.
 
Schumer, care este recunoscută pentru simțul umorului, pentru emisiunea sa de scheciuri „Inside Amy Schumer”, premiată cu Emmy, și pentru rolurile din filme precum „Trainwreck” și „Snatched”, a povestit cu Gayle King, coprezentatoarea emisiunii „CBS This Morning”, despre acest rol al său, despre găsirea propriei încrederi și despre cum e să faci comedie.
 
„Am spus: «Nu mă retușați în acest film. Nu retușați nimic. » Îmi vedeți celulita. Îmi vedeți burta, pielea lăsată, totul... Și culmea e că mă simt minunat. Vreau doar ca alte femei, ca alți oameni să... să se simtă bine în pielea lor. Și cred că, la finalul acestui film, chiar aste simți“, spune protagonist.


 
Poate unii vor spune că, doar lovită la cap, o femeie poate fi încrezătoare. Dar știți ce? Este o mare exagerare și o metaforă. Pentru că, practice, toate ne luptăm cu stima de sine. Și când vor vedea filmul, știu că vor înțelege“, a mai spus ea.
 
Totuși, faptul că nu se simte confortabil în propria piele nu este ceva ce Schumer împărtășește cu protagonista din „I Feel Pretty”. În ultimii ani, eu m-am simțit foarte bine în pielea mea și nu am avut de ce să mă adaptez standardelor altora. Dar această încredere în sine nu a venit ușor. Este o serie de multe evenimente, contează și faptul că am primit atât de mult hate în online. Știi, fiind o femeie care își folosește vocea și care își exprimă opiniile cu care oamenii nu sunt de acord, e mai ușor să fiu atacată vizavi de cum arăt. Cred că multe femei nu își folosesc întregul potențial, întreaga voce, pentru că se tem să nu fie insultate. Este o bătălie constantă, o călătorie, un proces în sine. Eu mă simțeam foarte bine în pielea mea de când eram mică. Uite, nici măcar nu am conștientizat asta“.



 
Totodată, lui Amy Schumer nu i-a fost niciodată teamă să spună ceea ce gândește. „Părinții prietenilor mei erau de genul «Doamnă - spuneți-mi doamna Cohen», iar eu eram de genul «Sharon, aș vrea un suc de portocale». Iar ei îmi spuneau: «Asta e lipsă de respect». Și eu îi întrebam: «De ce?» sau le spuneam: «Domnule Livingston, cred că ați băut prea mult'. Nu cred că ar trebui să conduceți»“, a povestit ea amuzată.
 
Deși Schumer spune că a știut întotdeauna că va ajunge să facă actorie, într-un fel sau altul, nu s-a gândit neapărat că va fi comediantă. „Am jucat într-o piesă de teatru când aveam cinci ani. Eram Gretel în «Sunetul muzicii». Și de fiecare dată când vorbeam, ei râdeau. Iar pentru mine, eu doar îmi spuneam replica. Și mă simțeam oarecum umilită. Iar regizorul mi-a explicat: «Nu, ei râd pentru că ești amuzantă și te iubesc». Întotdeauna mi-am dorit să fac oamenii să râdă și nu știam ce voi ajunge să fac, dar știam că voi juca, într-un fel“, a spus ea. „Comedianții se nasc amuzanți, e-adevărat, dar eu cred că este un mecanism de apărare. Cred că lucrurile care încep cu cele mai dureroase sau mai umilitoare situații și pe alea le transformi în material comic”. 



 
„Sunt lucruri despre care aș fi glumit chiar și în urmă cu un an și despre care nu aș mai glumi acum, pentru că vremurile se schimbă. Dar chiar și atunci când am început, jucam un personaj. Când am început să fac stand-up, era, de exemplu, această fată cu adevărat spumoasă, ireverențioasă, care nu știa cu adevărat că este ceva în neregulă cu ceea ce spunea. Odată ce mi-am dat seama că riscam ca oamenii să râdă din motive greșite, atunci mi-am schimbat complet tonul... Nu mai simt că trebuie, știi, să mă îmbrac ca o adevărată gospodină la o reuniune. Fără supărare, doamnelor!“, a încheiat Amy Schumer cu râsu-i caracteristic.
 
Filmul „I Feel Pretty”/„Mă simt frumoasă” este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la 00:45.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies