marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De nerecunoscut! Russell Crowe pare c-a întinerit peste noapte

La cei 59 de ani ai săi, starul din „Gladiatorul” pare cu 20 de ani mai tânăr. Cum e posibil?

De nerecunoscut! Russell Crowe pare c-a întinerit peste noapte
În ultimii ani, Russell Crowe a apărut în media mai mult cu un aspect neglijent, cu kilograme în plus ori cu o barbă stufoasă. Desigur, toate fiind transformări fizice impuse de rolurile sale. Acum, însă, pare că și-a recâștigat tinerețea. Și asta chiar în pragul schimbării prefixului!
 
Cu chipul foarte fresh și proaspăt ras, Russell Crowe și-a luat prin surprindere fanii afișând un look pe care nu l-am mai văzut de cinci ani încoace, din cauza acelei bărbi pe care nu mai voia să o dea jos. Acum, însă, schimbarea l-a întinerit pe loc.
 
„Mă pregătesc de #20. Este prima dată când mă bărbieresc, din 2019”, a explicat vedeta fanilor din online, pe platforma X. Actorul a fost asaltat de un val de mesaje de felicitare, dar el pune această schimbare de look pe seama unui nou rol, firește.

 
Totuși, fanele cred că o contribuție a avut-o și noua lui parteneră de viață, mai tânăra Britney Theriot, care are doar 32 de ani, cu care are o relație din noiembrie 2020, dar cu care s-a afișat public abia la premiera de la Roma a filmului său, „Poker Face”.
 
Russell Crowe a fost căsătorit anterior cu Danielle Spencer, cu care are doi băieți: Charles, de 19 ani, și Tennyson, de 17 ani.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies