marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rooney Mara îl face a doua oară tată pe Joaquin Phoenix

La patru ani distanță de la nașterea primului lor copil, cuplul de actori așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea.

Rooney Mara îl face a doua oară tată pe Joaquin Phoenix
La 38 de ani, Rooney Mara ne-a arătat că este însărcinată a doua oară, pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Berlin. Logodnica lui Joaquin Phoenix are deja o sarcină avansată, semn că în primăvara aceasta cei doi vor schimba din nou scutece.
 
Rooney Mara și Joaquin Phoenix sunt deja părinții unui băiețel care s-a născut în 2020 și care a primit numele River, în memoria fratelui mai mare al lui Phoenix, care a murit la vârsta de 23 de ani, la 31 octombrie 1993, în urma unei supradoze. Și acesta a jucat în filme, precum „Stand By Me”, „Running on Empty” și „My Own Private Idaho”.


 
Nașterea lui River a fost ținută în secret de discretul cuplu, însă a fost dezvăluită la Festivalul de Film de la Zürich de Victor Kossakovsky, un cineast rus care a lucrat anterior cu Phoenix la documentarul „Gunda”: „Apropo, tocmai a făcut un copil. Un fiu frumos pe nume River”, a spus Kossakovsky în septembrie 2020.

 

 
Rooney Mara și Joaquin Phoenix s-au logodit în privat în 2019, după ce s-au întâlnit prima dată în 2012 pe platoul de filmare al dramei științifico-fantastice „Her.“
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies