marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu-ti va veni sa crezi. Cel mai bine platiti actori din 2011 si-au inceput carierele in telenovele. Ce actori uriasi au jucat in soap operas

Va plac telenovelele? Nici lor nu prea le-au placut, insa multi dintre actorii de lux ai momentului la Hollywood si-au lansat carierele cu roluri mai mici sau mai mari in soap operas - varianta americana a traditionalelor telenovele.

Nu-ti va veni sa crezi. Cel mai bine platiti actori din 2011 si-au inceput carierele in telenovele. Ce actori uriasi au jucat in soap operas

De la Brad Pitt, la Alec Baldwin, Demi Moore, Meg Ryan si Leonardo DiCaprio, granzii de astazi de la Hollywood  si-au arata muschii in telenovele de care pana si fanii se rusineaza sa admita ca le urmaresc.  Soap operas ca As the World Turn, Another World, All My Children, Guiding Light sau General Hospital au reprezentat o rampa de lansare pentru multe vedete in anii '80 si  '90.

Secretul rusinos al uneia dintre cele mai iubite actrite de la Hollywood. Uite ce nu vrea sa vezi fata cu chip de inger

Cel mai bine platit actor in 2011 Leonardo DiCaprio si-a inceput cariera  la 16 ani cu 5 episoade in serialul Santa Barbara in 1990 unde juca rolul unui adolescent alcoolic. Nici Brad Pitt, numit in aceste zile cel mai rentabil actor al anului trecut, intr-un clasament realizat de Quigley Publishing Company nu a stat departe de telenovele. Actorul a ajuns in atentia agentilor la inceputul carierei cu roluri in serialele Another World (1964–1999) si Dallas unde l-a interpertat pe Randy intre 1987-1988.

GALERIE FOTO: Ce alte mari vedete si-au inceput carierele in telenovele

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies