marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nuntă în Cetatea Filmului! Kirsten Dunst s-a căsătorit cu Jesse Plemons

După 7 ani de relație, actrița i-a spus „Da“ colegului său de platou din „Power of the Dog“.

Nuntă în Cetatea Filmului! Kirsten Dunst s-a căsătorit cu Jesse Plemons
Parteneri în viață și pe scenă, Kirsten Dunst și Jesse Plemons și-au dat seama că le place să trăiască împreună și au ajuns, în sfârșit, la altar. Cel puțin, asta spun sursele celor de la „Page Six“, care dau drept sigură uniunea lor, în urmă cu o săptămână. „Pot doar să confirm că s-au căsătorit. Nu vor fi date alte detalii“, a spus un reprezentant al lui Kirsten Dunst pentru „Page Six“.

 
Cei doi actori de la Hollywood, care între timp au devenit și părinții lui Ennis, de 4 ani, și ai lui James, de 14 luni, ar fi făcut schimb de jurăminte în Jamaica.
 
Vestea nunții vine la doar câteva luni după ce Kirsten, care era logodită cu James încă din 2017, a dezvăluit că „își vor spune în continuare soț și soție“, dar planurile pentru nuntă au fost în mod constant amânate din cauza pandemiei de COVID-19 și a faptului că li s-a născut alt copil.


 
„Ne spunem soț și soție. Dar trebuie să ne și căsătorim. Este ridicol. Pur și simplu, nu am plănuit nunta. A fost COVID, apoi am mai avut un copil. Nu vreau să fiu însărcinată, să mă căsătoresc, să fac o petrecere și să nu mă pot distra cu toată lumea“, spunea actrița în luna februarie a acestui an.
 
Aproximativ în aceeași perioadă, Kirsten și Jesse fuseseră nominalizați fiecare la un premiu Oscar pentru rolurile lor ca și cuplu căsătorit care se luptă în Montana, în anii 1920, în foarte apreciatul film „Power of the dog“.
 
FOTO: Instagram 

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies