marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O lume SF și acrobații spectaculoase cu Christian Bale în Equilibrium, difuzat în seara aceasta la Pro Cinema

Filmul care a vrut să concureze cu succesul francizei „Matrix“ a mizat pe faima și agilitatea protagonistului.

O lume SF și acrobații spectaculoase cu Christian Bale în Equilibrium, difuzat în seara aceasta la Pro Cinema
Într-o lume viitoare, din anul 2072, un regim dictatorial a eliminat războiul suprimând emoțiile: cărțile, arta și muzica sunt interzise cu desăvârșire, iar sentimentele sunt infracțiuni care se pedepsesc cu moartea. Pentru a urmări respectarea legii, un grup special de polițiști numiți “Preoții Tetragrammaton” au fost desemnați pentru a-i elimina pe toți cei ce încalcă legea.
 
Preotul John Preston (Christian Bale) este un agent guvernamental de primă mână, responsabil cu distrugerea tuturor celor care se împotrivesc regulilor. După ce renunță să-și mai ia doza de Prozium, un drog ce afectează mintea reprimând emoțiile, Preston, antrenat să impună legile stricte ale noului regim, începe să-și dea seama că lucrurile nu sunt așa cum par.
 
În ciuda părerii generale, în film nu au fost folosite niciun fel de cabluri de siguranță. Toate cascadoriile care sfidează gravitația au fost realizate prin mijloace convenționale. De exemplu, saltul cu spatele de pe motocicletă a fost făcut cu o trambulină.

 
Și, tot ca o curiozitate, Daniel Radcliffe a dat o audiție pentru rolul fiului lui John Preston.

 
Filmul „Equilibrum“ este difuzat la Pro Cinema de la ora 20:30 și, în reluare, 00:45.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies