marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O poveste nemuritoare adusa din nou pe marile ecrane: Pinnochio, un proiect ambitios, cu buget urias si o distributie plina de staruri

Hollywoodul pariaza in continuare pe basme. Celebra poveste a lui Carlo Collodi care a nascut faimoasa animatie Pinocchio din 1940, este transformata de Warner Bros. intr-un film live action. Proiectul se anunta unul ambitios, cu buget gigantic si un casting plin de staruri.

O poveste nemuritoare adusa din nou pe marile ecrane: Pinnochio, un proiect ambitios, cu buget urias si o distributie plina de staruri

Finantata de Warner Bros. si produsa de realizatorul de la American Beauty - Dan Jinks -  noua varianta a filmului Pinocchio este anuntata pentru 2013 insa studiourile vor sa grabeasca proiectul. Pentru moment regizorul de la Alice in Wonderland este atasat filmului, insa daca Burton nu va renunta la una din peliculele la care lucreaza pentru urmatorii 2 ani, casa de productie va aduce pe altcineva la carma filmarilor.
 

Noul Pinocchio este un film live action care va avea in centru povestea lui Geppetto ce pleaca intr-o calatorie periculoasa si intunecata pentru a-si gasi marioneta pierduta. Warner Bros se afla pentru moment in negocieri cu Robert Downey Jr pentru a prelua rolul lui Geppetto. Filmul ar urma sa coste peste 150 de milioane de $.
 

Scenariul va purta semnatura lui Bryan Fuller. Nu este singurul film cu Pinocchio care se pregateste la Hollywood. Si Guillermo del Toro anunta ca lucreaza pentru 2014 la o animatie inspirata de aceeasi poveste pentru copii.


Daca Downey Jr. accepta implicarea in acest film ar fi prima colaborare cu regizorul Tim Burton. Regizorul lucreaza in prezent la a opta colaborare cu Johnny Depp  pentru filmul horror SF  Dark Shadows

Adaptarile moderne dupa basme celebre par sa fie noua moda la Hollywood. In 2012 se lanseaza pe marile ecrane  Snow White And The Huntsman 3D, cu Kristen Stewart, Charlize Theron si Chris Hemsworth, Hansel si Gretel, basmul fratilor Grimm, cu Jeremy Renner (Hansel) si Gemma Arterton (Gretel) si  Mirror, Mirror, o alta fantezie cu Alba ca Zapada cu Lily Collins, Julia Roberts si Armie Hammer.


Un alt proiect de amploare  ce are la baza un  basm este "Oz: The Great and Powerful", regizat de Sam Raimi (primele trei filme cu Omul-paianjen), care prezinta calatoria vrajitorului catre taramul din Oz. Actiunea se petrece inaintea celei din romanul lui Frank L. Baum din 1900, "Vrajitorul din Oz", in care Dorothy este cea care ajunge in taramul magic. In film, Kunis, Rachel Weisz si Michelle Williams sunt trei surori vrajitoare ale caror vieti sunt date peste cap de Oz (jucat de James Franco ). Filmul se va lansa in 2013.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies