marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Orlando Bloom și Katy Perry duc un proces urât cu un veteran al armatei

Pentru că și-au pus în minte să cumpere o anumită casă din Montecito, acum cele două staruri au ajuns să ceară unui judecător să evacueze un senior senil. 

Orlando Bloom și Katy Perry duc un proces urât cu un veteran al armatei
Actorul Orlando Bloom, în vârstă de 46 de ani, și logodnica lui, Katy Perry, în vârstă de 38 de ani, sunt implicați de trei ani într-un proces cu veteranul de război Carl Westcott, în vârstă de 83 de ani, din cauza unui conac spațios din Montecito, California, pe care l-ar fi cumpărat cu 14,2 milioane de dolari în 2021.
 
Potrivit documentelor judiciare obținute de „The Post“, bătrânul Carl Westcott susține că actul de vânzare a casei sale ar fi fost încheiat când „nu avea capacitatea mentală de a înțelege natura și consecințele probabile ale contractului“.
 
Poziționat foarte frumos și avându-i ca vecini pe Ariana Grande, Ellen DeGeneres și Oprah Winfrey, Orlando Bloom și Katy Perry au pus repede ochii pe vila seniorului și și-au dorit s-o cumpere cu orice preț. Profitând de faptul că veteranul de război suferă de boala Huntington și că recent fusese operat, ei i-au înaintat oferta de 14,2 milioane de dolari, punându-i repede sub nas să semneze și hârtiile contractului.
 
Numai că Westcott, externat din spital după ce a suferit o operație majoră de șase ore la coloană, era sub influența a „cel puțin două opiacee sub formă de pastille, pe care trebuia să le ia în continuare pentru dureri, pe care le-a luat conform prescripției de mai multe ori în fiecare zi. Combinația dintre vârsta sa, fragilitatea cauzată de afecțiunea spatelui și de intervenția chirurgicală recentă, precum și opiaceele pe care le lua de mai multe ori pe zi l-au făcut pe domnul Westcott să nu fie în deplinătatea facultăților mintale și să nu aibă capacitatea de a-și da consimțământul liber, voluntar sau inteligent pentru contract“, se arată în depoziția consilierului lui juridic.
 
Cert e că veteranul le-a spus ulterior că el nu-și vinde casa, iar Bloom și Perry au mai făcut o încercare, trimițându-i o scrisoare în care îi spuneau că sunt viitori părinți și în care încercau să-l sensibilizeze.
 
Presiunea la care a fost supus bătrânul și teama că senilitatea îl va face să semneze și alte acte l-au făcut să vrea să-și ia viața, dar după o tentativă de suicid, Westcott a fost internat într-un azil.
 
Cert e că și azi cuplul de staruri se luptă să pună mâna pe casa lui, dorindu-și ca instanța să decidă cât mai curând evacuarea lui, ba mai mult, îi impută bătrânului alte 2,6 milioane de dolari pe care le-ar fi cheltuit pentru închirierea altei case din cauza blocajului provocat cu suspendarea contractului.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies