marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar 2014: filmul lui Leonardo DiCaprio se va lansa de Craciun, George Clooney pierde cursa, dupa ce The Monuments Men a fost amanat pentru anul viitor

Doua dintre cele mai asteptate filme din 2013, The Monuments Men si The Wolf of Wall-Street, si-au modificat datele de lansare.

Oscar 2014: filmul lui Leonardo DiCaprio se va lansa de Craciun, George Clooney pierde cursa, dupa ce The Monuments Men a fost amanat pentru anul viitor


Pana de curand, era incerta o lansarea a lui The Wolf of Wall-Street in 2013, astfel incat sa prinda cursa pentru Oscar. Insa, producatorii filmului regizat de Martin Scorsese au anuntat ca pelicula va fi lansata pana la urma de Craciun, la acest sfarist de an. Desi trebuia lansat pe 15 noiembrie, cei de la Paramount au anuntat ca filmul nu este inca in forma finala si gata pentru a fi lansat la aceasta data, iar acum va intra in cinematografele din SUA de Craciun.


In The Wolf of Wall Street, Leonardo DiCaprio este regele lumii, dupa ce cunoaste succesul ca bancher pe Wall Street. Bani, lux, petreceri depravate si femei frumoase fac parte din viata de zi cu zi a bancherului  Jordan Belfort, personajul lui DiCaprio, care in anii '70 a zguduit America.
 

Belfort a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe Wall Street in timpul anilor ‘90, creand si conducand firma de Brokeraj Stratton Oakmont – probabil compania din care s-a inspirat filmul “Boiler Room”. A castigat milioane de dolari pe luna, se droga cu cocaina, frecventa zeci de prostituate, pe langa casatoria cu minunata doamna Belfort (interpretata de Margot Robbie), ale carei farmece si crize de isterie le mentioneaza foarte des in carte.

 

 


Insa, o alta pelicula considerata favorita in sezonul premiilor a fost amanata. The Monuments Men, cu George Clooney, Matt Damon sau Jean Dujardin a fost impins pentru 2014, scrie Hollywood Reporter.

Drama despre Al Doilea Razboi Mondial va fi lansata in primul sfer al anului 2014. Initila, trebuia sa intre in cinematografe in 18 decembrie, dar cei de la Sony s-au razgandit. Hollywood Reporter scrie ca George Clooney a insistat ca filmul sa fie amanat pentru anul urmator pentru ca realizatorii filmului sa aiba timp suficient sa lucreze la efectele speciale si post-productie.


Acest sfarsit de an va adcue pe marile ecrane foarte multe filme considerate favorite pentru cursa pentru premiile Oscar.

Monuments Men prezinta lumea vazuta din interiorul unui pluton din Cel de-al Doilea Razboi Mondial, care are sarcina de a salva capodopere artistice de la hotii nazisti pentru a le returna proprietarilor de drept. Productia urmareste povestea unei echipe de istorici si curatori de la muzee, care isi unesc fortele pentru a redobandi piese de arta furate de nazisti. Acestia trec in spatele liniilor inamice si incearca sa le recupereze inainte ca Hitler sa le distruga. Scenariul este scris de Grant Heslov si George Clooney, acesta din urma ocupandu-se si de regie. Filmul are la baza evenimente reale.

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies