Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Chirurgia estetică și mărirea sânilor: lucruri interesante de știut despre estetica sânilor

Câte femei din lume s-au gândit să recurgă la bisturiu pentru a avea sâni ca actrița sau modelul lor preferat?
(P) Chirurgia estetică și mărirea sânilor: lucruri interesante de știut despre estetica sânilor
Câte femei din lume nu sunt satisfăcute de mărimea decolteului lor și s-au gândit să apeleze la bisturiu pentru a avea un sân mai plin? Sunt atât de multe femei care apelează la https://www.dr-renert.com/estetica-sanilor și numărul lor crește constant. Operația de mărire a sânilor este, de fapt, cea mai populară și solicitată operație de chirurgie estetică.
 
Curbele lui Belen Rodriguez sau cele ale Denisei Milani, considerată femeia cu cel mai frumos sân natural din lume, reprezintă visul multora. Înainte de a face însă anumite solicitări, este bine să știm că VIP-urile trebuie să rămână doar o imagine de marketing, și nu un model ce trebuie să fie urmat. Este foarte important, de fapt, în interventii de acest tip, ca respectul pentru proportii să fie respectat.
 
Decolteul este o parte a corpului care pare poate fi simplu de a fi imitat, chiar dacă nu este așa: fiecare are caracteristici unice care trebuie luate în considerare și respectate. 
 
Augmentarea mamară este o intervenție din ce în ce mai solicitată de femeile cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, chiar dacă există cazuri de fete care abia au împlinit 18 ani și care apelează la bisturiu pentru a avea sănii de mărimea dorită.

Este suficient să spunem că în lume există 17 milioane de femei care au suferit proceduri de medicină și chirurgie cosmetică, cu o majoritate clară a procedurilor de mărire a sânilor.

 
Trebuie să respectați armonia corpului 
 
Mărirea sânilor este o dorința comună pentru multe fete, iar mărirea sânilor, în diferitele sale forme, poate fi o soluție pentru sânul plat sau mai puțin mare.

Pentru ca această dorință să devină o realitate fără surprize, este bine să avem în minte clar ce se întâmplă. În primul rând, este bine să știți că dorința de a semăna, cu orice preț, cu VIP-ul dvs. preferat, nu este o abordare corectă. Armonia și proporția corpului sau a feței trebuie respectate întotdeauna, fără a exagera.

Este corect să respectăm unicitatea fiecăruia și caracteristicile fizice ale noastre, nu să încercăm să le reproducem pe cele ale altcuiva.

 
Al doilea punct de reținut este dimensiunea protezei. Dacă, de fapt, chirurgul trebuie să îndeplinească cât mai mult dorințele pacientelor, în același timp, pentru a evita efectele nefirești, este bine să se ia în considerare măsurătorile corpului pacientului. În acest sens, specialiștii adaugă că un corp foarte slab, cu un sân foarte mare, este destul de greu să fie un “cadou” din partea mamei naturii și este aproape sigur un „fals”.

Printre altele, trebuie avut în vedere că pe termen lung, o greutate excesivă a sânului poate cauza probleme la nivelul coloanei vertebrale. Tocmai din acest motiv, un chirurg bun, precum Dr. Renert, înainte de a acționa asupra corpului, simulează un fel de „previzualizare” asupra pacienților, făcându-i să poarte cupe de sân, sub sutien, pentru a simula efectul post-chirurgical.

 
Al treilea punct: nu veți avea 20 de ani pentru totdeauna. Medicii buni trebuie să explice că peste 40 de ani corpul se va putea schimbă și că  sânii de o anumită dimensiune pot fi sexy astăzi, dar mâine ar putea avea și un efect opus.

Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile care apelează la mărirea sânilor în urmă sarcinii. Pentru ele este esențial să se evite protezele care sunt prea mari, care pe termen lung pot cauza probleme.

 
Importantă protezei corecte
 
Elementul decisiv si al patrulea aspect este alegerea protezei. Pe piață există proteze de diferite mărci, la prețuri care pot varia foarte mult. În acest sens, pacientul trebuie să întrebe întotdeauna dacă marca protezei pe care o oferă chirurgul este garantată pe viață și ce se întâmplă în cazul contracturii capsulare, unul dintre cele mai frecvente dezavantaje.
 
Al cincilea aspect se referă la precauțiile care sunt considerate necesare pentru a minimiza riscurile post-intervenție. Există o serie de proceduri care vă permit să optimizați timpul de intervenție și recuperare, reducând edemul și umflarea. Există tehnici care garantează o durata minimă a intervenției și, în consecință, o recuperare post-operatoare care are succes.
 
Concluzii
 
Sânul este elementul distinctiv al corpului unei femei, tinere sau nu, cu referire la experiențe emoționale și psihologice. Întotdeauna a fost un simbol al feminității, al fertilității, al maternității, este extrem de reprezentat și experimentat ca principal atribut sexual, cu consecințe importante în imaginația colectivă, în valorile estetice, în propaganda hainelor și a modei, a produselor cosmetice și a frumuseții.
 
Protagonist al artei se poate vedea în picturile cele mai îndrăznețe, cu femei care pozează cu pieptul gol, sau în cele sacre, unde o tânăra alăptează copilul. În erotică, că și în arta religioasă, nudul arată sânul nu că o parte anatomică, ci că un vehicul al iubirii, senzualității, relației.
 
De-a lungul secolelor, inițial s-a dorit ca sânul să fie mare, chiar exagerat de mare, așa cum se poate vedea în Venusul preistoric arhaic, care astăzi poate părea chiar dismorfic, iar simbolismul din spatele său este clar: un sân mare, este lăudat pentru abundență, fertilitate, bogăție.

Odată cu trecerea timpului, moda și-a dorit să fie mai mic, însoțit de formele destul de rotunde și generoase ale șoldurilor, ascunse sau dezvăluite, dar totuși evidente, chiar și în cea mai obscurantistă cultură creștină, care nu ezită să înfățișeze Madonne care intenționează să alăpteze. 

 
Legătura indisolubilă puternică care unește corpul și psihicul este cea mai evidentă în relația pe care o are fiecare cu zonele fizice care îi amintesc cel mai mult identitatea de gen ( sân, șolduri, trăsături faciale) și un  sân necorespunzător pentru diverse cauze, declanșează nesiguranță și complexe la femeie, mai ales dacă este tânăra, văzând asta ca o amenințare la aspectul și frumusețea ei.
 
Intervenția chirurgicală a sânului ajută femeia să se vadă pe ea însăși, dar mai ales să se simtă diferită, și, în mod inconștient, să îi consolideze respectul de sine și încrederea în sine. Astăzi chirurgia cosmetică poate crea un sân perfect, frumos și estetic natural.


Modifică setările cookies