marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Creează de la A la Z propriul film prin intermediul picturii pe numere de la Pictorul Fericit!

Pictorul Fericit este un furnizor recunoscut de experiențe. Un brand destul de proaspăt în România, Pictorul Fericit reușește să ofere fericire și liniște prin culoare, mai exact prin intermediul picturilor pe numere.
(P) Creează de la A la Z propriul film prin intermediul picturii pe numere de la Pictorul Fericit!
Pictura pe numere, așa cum Pictorul Fericit o prezintă, este de fapt o terapie. Regăsesc cei interesați în cadrul magazinului oficial picturi pe numere cu peisaje, cu flori, cu oraje, animale, categorii speciale pentru el și pentru ea, iar lista poate continua în acest sens.
 
Filmele pot și create și din pensulă!

Activitatea de a picta pe numere se aseamănă foarte mult cu crearea unui film, cel puțin în cazul celor ce oglindesc cărți. Iată că nu trebuie să fii neapărat regizor de film pentru a putea crea propria capodoperă.
 
Pictorul Fericit dă oricui posibilitatea de a crea un capodoperă autentică, urmând doar câțiva pași simpli. Este vorba despre realizarea cu atenție a corespondenței dintre numerele și culori.
 
Ce ați spune despre pictura pe numere Mini Big Ben? Aceasta surprinde în prim plan Big Ben-ul, putând astfel să fie rezumatul filmului Big Ben ce a avut premiera în 2011.
 
Colosseum Blue Stain este de actualitate, surprinde Colosseumul în toată spledoarea pe care o expune acum, în prezent. În acest fel, pictura pe numere în cauză poate reprezenta retrospectiva celebrului film din 2003 Colosseum: Rome’s Arena of Death.
 
Coborând mai mult în timp ne vom întâlni cu un alt film celebru: Arch of Triumph, din 1948. Iată că în zilele noastre acesta este readus în atenția publicului prin intermediul picturii pe numere de la Pictorul Fericit ce îi poartă și numele. Totuși, nu uitați că pictura pe numere în cauză surprinde aspectul arhitectural deosebit al Arcului de Triumf din prezent, totul fiind încojurat de jungla urbană.
 
Pentru îndrăgostiți - picturi pe numere inspirate din filme pentru el și ea!

Dragostea poate fi exprimată prin aproape orice, mai ales prin pictură. La Pictorul Fericit, pictorulfericit.ro, se regăsesc o mulțime de picturi pe numere inspirate din filme de dragoste. Forever My Girl este un exemplu bun aici, la fel și The Notebook, Dear John, One Day, iar lista poate conținua în acest sens.
 
De asemenea, pictura cu un camp de lavanda îndeamnă la visare, la crearea propriului film imaginar ce are ca fundal un lan de lavandă la răsărit sau la asfințit, de ce nu. Modele diverse de acest fel sunt regăsite pe pictorulfericit.ro.
 
Lumea filmelor poate fi trăită și altfel, iar pictura este poate un bun exemplu în acest sens. În plus, nu trebuie să fii un pictor iscusit pentru a putea finaliza un tabloul pe numere. Atât timp cât corespondența dintre numere și culori este realizată corect, tabloul final va arăta splendid.
 
Pictorul Fericit oferă transport gratuit pentru orice comandă, dar și kit-uri complete de picturi pe numere. Vorbim de panza canvas, 3 pensule de dimensiuni diferite, ambalajul premium, toate culorile pe bază de acril pentru realizarea picturii, dar și un autocolant cu pictura în miniatură.
 
Pentru și mai multe detalii cei interesați sunt invitați să acceseze magazinul online https://www.pictorulfericit.ro/

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies