marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Creează ținute chic cu balerinii din piele! Află la ce haine să-i asortezi

Frumoase și cochete, femeile își doresc să poarte întotdeauna ținute demne de remarcat. Fie că merg la shopping, în oraș sau la birou, reprezentantele sexului frumos au grijă ca outfit-ul pe care l-au ales să fie exemplar.  
(P) Creează ținute chic cu balerinii din piele! Află la ce haine să-i asortezi
Iar pentru că nicio ținută nu poate fi completă fără o pereche de încălțăminte de calitate, din garderoba ta nu pot lipsi perechile de balerini din piele. Aceste articole de încălțăminte sunt comode, au un aspect sofisticat și îți pot completa cu succes multe tipuri de outfit-uri.  
  
Iată la ce ținute poți asorta balerinii pentru a obține un look chic: 
  
1. Rochii midi 
  
O rochie midi de vară sau toamnă se potrivește de minune cu balerinii din piele întoarsă sau netedă. Cu ajutorul lor, vei obține o ținută stilată și comodă, potrivită atât pentru mersul la birou, cât și pentru ieșirile în oraș cu prietenii.  
  
Poți asorta o pereche de balerini negri cu o rochie înflorată sau poți purta o pereche de balerini galbeni, roșii sau roz cu o rochie deschisă la culoare.  
  
2. Pantalonii 
  
Dacă, de obicei, preferi să porți pantaloni, atunci trebuie să adaugi în dulapul tău mai multe perechi de balerini piele cu vârful ușor alungit. Această combinație vestimentară îți va alungi silueta și îți va oferi confort sporit.  
  
Asortează o pereche de balerini confecționați din piele de înaltă calitate cu pantalonii de tip țigaretă și vei obține un look rafinat care va atrage toate privirile! Totodată, nu ezita să porți aceste articole de încălțăminte la pantalonii evazați, deoarece aspectul obținut este fabulos! 
  
3. Rochiile lejere de vară 
  
Vremea se menține frumoasă în următoarea perioadă, așa că te vei putea bucura în continuare de rochițele de vară. Pentru a obține un look sofisticat, asortează-le cu o pereche de balerini cu vârful ușor alungit și baretă la spate. Acest outfit este ideal pentru zilele însorite și îți va pune în valoare feminitatea! 
  
4. Blugii de tip boyfriend 
  
Îți place să porți jeanși de inspirație boyfriend? Atunci le poți adăuga o notă feminină cu o pereche de balerini de calitate superioară. Astfel, vei obține un outfit la modă care va capta toate privirile! 
  
Pont: Pentru a scoate în evidență balerinii, alege o pereche de blugi suflecați! 
  
5. Pantalonii scurți 
  
Aceste articole vestimentare sunt comode, sexy și pot fi asortate ușor cu perechile de balerini piele. Cu ajutorul lor, vei obține un look perfect pentru o seară distractivă alături de prietenii tăi. Alege balerini colorați, de vară, și poartă-i cu cele mai frumoase perechi de pantaloni scurți din dressingul tău! 
  
Comandă balerini de pe Capricia.ro! 
  
Ca să te bucuri de confortul pe care ți-l poate aduce acest tip de încălțăminte, alege magazinul online Capricia. Aici vei găsi balerini confecționați din piele 100% naturală care se mențin într-o stare impecabilă chiar și după zeci de purtări. 
  
Capricia.ro îți pune la dispoziție o colecție bogată de balerini piele, în diverse nuanțe și stiluri, la prețuri fără egal. În perioada aceasta, promoțiile sunt de nerefuzat, așa că îți vei putea îmbogăți colecția de încălțăminte cu cele mai frumoase perechi de balerini.  
  
Plasează o comandă pe Capricia.ro și vei beneficia de livrare rapidă și gratuită la cumpărăturile care depășesc 200 de Lei! 

Galerie foto


Modifică setările cookies