marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Întâlnirea perfectă: 4 reguli de care să ții cont

Cunoaștem cu toții sentimentele dinaintea primei întâlniri. Teama anticipativă și dubiul se împletesc cu entuziasmul și curiozitatea.
(P) Întâlnirea perfectă: 4 reguli de care să ții cont
În toată avalanșa asta de simțiri contradictorii, se individualizează o mare întrebare: oare va fi bine? Cel mai sincer răspuns este că nimeni nu poate ști până la finalul întrevederii. 
 
Sunt multe elemente pe care nu le putem controla. În plus, indiferent de calitățile unei persoane, există întotdeauna posibilitatea să nu existe compatibilitate. Sunt însă câteva lucruri care țin de noi, iar ghidul pe care ți l-am pregătit este menit să creeze o primă întâlnire cât se poate de plăcută.
 
Alegerea ținutei: cât trebuie să alegem?

Răspunsul scurt este următorul: nu foarte mult. Imaginea femeii sau a bărbatului care se probează îndelung în oglindă, cu varii ținute, ar putea fi contraproductiv. Dacă ne gândim foarte mult la ce vom purta, ne putem bloca asupra imaginii pe care o creăm, astfel încât va deveni mai greu să ne deschidem către persoana cu care ne întâlnim. Desigur, outfitul trebuie să fie unul cât mai îngrijit. 
 
Dar la fel de important este ca el să-ți exprime stilul personal. O greșeală în dating este aceea că participanții vor să creeze o imagine care nu este întotdeauna conformă cu realitatea. A face acest lucru înseamnă doar că va trebui să-ți menții eforturile de-a lungul următoarelor întâlniri. Transparența este cea mai bună modalitate de a te prezenta celuilalt… deși poate că bluza pe care o purtăm nu ar trebui să fie transparentă.

Fii un bun ascultător

Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție să-i povestești ceva unui amic, dar să simți că te lovești de un zid. Lipsa de receptivitate este principala cauză pentru care relațiile noi, indiferent de natura lor, nu evoluează. Atunci când persoana pe care o întâlnești începe să-ți spună lucruri despre sine, privește-o cu atenție și cere-i mai multe detalii. Poți, totodată, să reformulezi ceea ce ți-a povestit, pentru a-i arăta că ai fost prezent în conversație și ai înțeles la ce se referea.

Pune accentul pe sentimentele pozitive

La o primă întâlnire este cel mai productiv să inspiri o stare de bine. Deși este greu, dată fiind cunoașterea unei persoane noi (sau a unei persoane vechi, dar într-un context nou), noi îți recomandăm să te gândești la toate evenimentele fericite de peste zi. De asemenea, este de preferat să ai un mindset relaxat. Nu privi prima întâlnire doar ca pe o cale de a o obține și pe a doua. În dating, mijlocul este adesea mai important decât scopul.
 
Stabilește locul atent

Una dintre sursele de neliniște când fixăm prima întâlnire este locul. Dacă nu-ți cunoști foarte bine potențialul partener, îți recomandăm să-l scoți la o plimbare prin oraș, iar dacă vreo terasă vă atrage atenția, puteți poposi acolo la o cafea. Dacă, însă ieși cu cineva pe care-l cunoști bine dinainte, îți recomandăm să iei masa în oraș cu el. În plus, cunoscându-l îndeaproape, poți alege mai ușor restaurantul cu preparate și atmosferă pe gustul său. Pentru a-ți face câteva idei, îți sugerăm să cauți unde poți să mănânci în București în bara Google. 
 
În cazul în care te încumeți la o masă în oraș cu cineva mai puțin cunoscut, îți recomandăm un loc cu atmosferă relaxată, jovială. Ambianța intimă este potrivită mai degrabă întâlnirilor următoare.
 
În concluzie, oricâte elemente de neprevăzut ar exista în cadrul unei întâlniri, ceea ce ține de tine este să creezi un mediu cât mai primitor pentru propria persoană și pentru partener și, mai mult decât orice altceva, să fii tu însuți.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies