marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pacific Rim: roboti gigantici anuleaza Apocalipsa, filmul pe care orice fan science-fiction trebuie sa-l vada

Pacific Rim si-a uimit fanii la Comic-Con saptamanile trecute unde au fost prezentate noi imagini. Daca pana acum, fanii erau indoiti de productia lui Guillermo del Toro, noul trailer le-a spulberat toate aceste indoieli, iar Pacific Rim se anunta unul dintre cele mai mari filme ale acestei veri.

Pacific Rim: roboti gigantici anuleaza Apocalipsa, filmul pe care orice fan science-fiction trebuie sa-l vada

Dupa ce reactiile au fost mai mult decat bune la Comic-Con, Warner Bro si Legendary Pictures au lansat noi imagini din Pacific Rim, intr-un trailer care urma sa fie lansat exclusiv la Wonder Con. "In seara asta, anulam Apocalipsa" spune pe un ton impunator Idris Elba, in timp ce isi pregateste oamenii de lupta, alaturi de roboti gigantici.

 

"Acest clip trebuia prezentat doar la Wonder-Con, dar dupa ce am vazut reactiile si entuziasmul vostru, cred ca a venit timpul sa va prezentam si mai multe imagini. Bucurati-va" a scris regizorul filmului, Guillemo del Toro, intr-un mesaj atasat.

Pacific Rim va explora un univers in care robotii si monstri se vor lupta pentru a detine suprematia pe Pamant, insa robotii sunt construiti si controlati de oameni.

 

 


Actiunea din Pacifim Rim va avea loc undeva in viitor, atunci cand soldatii piloteaza niste roboti giganti pentru a lupta impotriva unor monstrii uriasi care au iesit misterios din oceane. Pacific Rim este un omagiu adus filmelor japoneze cu monstri giganti, cunoscuti sub numele de Kaiju. Guillermo del Toro promite ca aceasta pelicula va fi un film cum nu am mai vazut pana acum.

 

 

 


Del Toro alaturi de scenaristul Travis Beacham si studiourile Warner Bros Pictures si Legendary Pictures aduc la viata legiuni de creaturi monstruoase ce ies inexplicabil din oceane, incepand un razboi ce va lua milioane de vieti si va consuma resursele umanitatii. Pentru a tine piept uriasilor monstrii, au fost create arme speciale, niste roboti masivi numiti Jaegeri, controlati simultan de catre doi piloti ale caror minti sunt conectate.

 

 

 

Conducatorii oamenilor sunt fortati sa apeleze la doi piloti, un barbat si o femeie, ce nu par a avea nici pe departe stofa de eroi, un fost pilot care si-a iesit din mana Raleigh Antrobus (Charlie Hunnam) si un pilot incepator pe nume Mako Mori (Rinko Kikuchi), caruia nimeni nu stie ce-i poate pielea. Impreuna cei doi au misiunea de a salva omenirea. Din distributia filmului mai face parte si Idris Elba.

 

Pacific Rim va avea premiera pe 12 iulie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies