marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pamela Anderson, pentru prima oară la Met Gala

Debutul actriței și fotomodelului la evenimentul de la Muzeul Metropolitan de Artă a fost unul dintre cele mai așteptate de milioane de oameni, iar cel mai bun aliat al ei? Bijuteriile!

Pamela Anderson, pentru prima oară la Met Gala
După mai mulți ani în care a refuzat să participe, actrița și modelul Pamela Anderson și-a făcut debutul la Met Gala. Sosirea ei a surprins, deoarece ea a spus mereu că nu era genul de femeie care să meargă la aceste evenimente. Surprinzător a fost și faptul că a purtat machiaj, deși una dintre regulile sale de aur a fost să nu se machieze deloc.
 
Cu această ocazie, Pamela Anderson a ales să poarte o ținută senzuală Oscar de la Renta, o rochie asimetrică din șifon bej. Cireașa de pe tort a fost reprezentată de cele aproape 200 de diamante ediție specială crescute în laboratorul Pandora.


 
Piesele cu diamante albe și roz au obținut un amestec organic de monturi solide cu straturi moderne care combină diferite tăieturi și dimensiuni, rezultând un look care a fost complet în concordanță cu stilul natural pentru care este cunoscută.



„În acest moment mă aflu într-un spațiu foarte eliberator, în care am ocazia să mă bucur de frumusețe și modă în termenii mei, în piese create cu Pandora special pentru mine”
, a spus Pamela Anderson.

 

 

 
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies