marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Partea fierbinte a artei: 30 de scene nud memorabile din filme

De-a lungul timpului, Hollywood-ul a oferit momente incendiare, care au facut istorie in cinematografie. De la Kate Winslet la Michael Fassbender care arata tot in Shame, o parte dintre marii actori de la Hollywood nu s-au ferit sa renunte la haine pentru scopuri artistice.

Partea fierbinte a artei: 30 de scene nud memorabile din filme

GALERIE FOTO: 30 DE SCENE NUD MEMORABILE DIN FILME!

 

Goliciunea in filme a devenit din ce in ce mai des intalnita in ultimii ani, dar putini au reusit sa ofere scene nud in scopuri artistice si nu pentru momente senzationaliste. 6 filme ce nu trebuie ratate in acest weekend la cinema!

 

Daca unele dintre actrite se feresc si declara ca nu se vor dezbraca niciodata, altele si-au cladit cariera cu acest gen de scene. O legenda a Frantei si una a Marii Britanii - Brigitte Bardot si Jane Birkin – au reusit sa faca impreuna una dintre cele mai faimoasa scene nud din istoria cinematografiei. Cele doua actrite au aparut goale in pat in filmul “Don Juan” din 1973. Acesta a fost ultimul film facut de Bardot.


Kate Winslet ar merita pe deplin titlul de femeia cu cei mai vazut sani de planeta. Incepand cu  Titanic, actrita nu s-a sfiit sa arate cu ce-a inzestrat-o natura, dar a reusit de fiecare data sa creeze momente incitante, fara sa cada in derizoriu.

 

Halle Berry se afla si ea pe lista actritelor a caror cariera a fost complet revitalizata dupa ce a aparut intr-un rol controversat. In Monster's Ball, Berry joaca intr-una din cele mai dure scene de sex din ultimii ani, alaturi de Billy Bob Thornton. Desi gurile rele spun ca Oscarul i-a fost oferit mai mult pentru acele secvente si mai putin pentru talent, Halle Berry ramane una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood.


 

Insa, nu doar femeile au fost cele care au renuntat la haine. Si actori celebri ca Brad Pitt, Ryan Gosling sau Bruce Willis au aratat tot ce aveau mai frumos de dragul artei. Ramane memorabila scena de sex din Troia, in care Brad Pitt isi arata corpul bine lucrat.

 

 Michael Fassbender este actorul care renunta la haine intr-un film extrem de controversat, Shame. Pelicula regizata de Steve McQueen a fost intens laudata de critici, filmul fiind numit de multi "uluitor, fascinant si tulburator".


Michael Fassbender joaca rolul unui dependent de sex, captiv in mirajul New York-ului si al propriului sau stil de viata distrugator. Si pentru ca este vorba de un personaj dependent de sex, nu puteau lipsi scene de nuditate explicite ce i-au adus un rating interzis minorilor si astfel filmul nu a fost prezent in multe cinematografe.

 

Brigitte Bardot si Jane Birkin

Brigitte Bardot si Jane Birki

 



Modifică setările cookies