marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Paul Sorvino, un alt „Goodfella“, ne-a spus „Adio!“. Fiica sa, actrița Mira Sorvino, e de neconsolat

După Ray Liotta, Sorvino este al doilea membru al trupei de actori de aur din renumitul film al lui Martin Scorsese, din 1990.

Paul Sorvino, un alt Goodfella , ne-a spus Adio! . Fiica sa, actrița Mira Sorvino, e de neconsolat
„Inimile noastre sunt frânte“, spune într-un comunicat pentru presă Dee Dee Sorvino, soția actorului Paul Sorvino, care a murit luni la vârsta de 83 de ani.

Paul Sorvino, care este tatăl actorilor Mira Sorvino (54) și Michael Sorvino din mariajul cu Lorraine Davis, „a decedat din cauze naturale, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani“, se arată în același comunicat. 
„Nu va mai exista niciodată un alt Paul Sorvino, a fost dragostea vieții mele și unul dintre cei mai mari interpreți care au onorat vreodată ecranul și scena. Sunt complet devastată“, a adăugat soția lui neconsolată, în mesajul postat pe contul de Twitter. „Iubirea vieții mele și cel mai minunat om care a trăit vreodată s-a dus. Am inima frântă ❤️❤️❤️❤️“

 
La rândul ei, fiica sa, Mira Sorvino, a notat: „Tatăl meu, marele Paul Sorvino, a murit. Inima mea este sfâșiată – o viață de dragoste, bucurie și înțelepciune s-a terminat odată cu el. A fost cel mai minunat tată. Îl iubesc atât de mult. Îți trimit dragoste în stele tată, în timp ce te înalți“.


 
Actorul este cunoscut mai ales pentru rolul său din celebrul film al lui Martin Scorsese din 1990, „Goodfellas“, în care l-a interpretat pe Paulie Cicero și în care a jucat alături de Robert de Niro, Ray Liotta şi Joe Pesci. Iconic rămâne și rolul sergentului Phil Cerreta din NYPD, în serialul de televiziune „Lege și Ordine“.
 
Paul Sorvino a mai avut roluri și în alte proiecte răsunătoare, printre care „Romeo & Julieta“, „Reds“, „A Touch of Glass“, „Nixon“ și „The Rocketeer“, pentru a numi doar câteva. El a apărut, de asemenea, și în „The Firm“, „Star Trek: The Next Generation“, „Repo! The Genetic Opera“, „Rules Don't Apply“ și multe altele.
 
El a primit o nominalizare la Tony pentru interpretarea sa în piesa de teatru de pe Broadway „That Championship Season“, de Jason Miller, din 1972.
 
Poate puțini știu, dar Paul Sorvino a fost și cântăreț de operă, scriitor și sculptor.
 
FOTO: pagina personală

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies