marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penélope Cruz şi Javier Bardem, cuplul perfect în Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar

Soți în viața reală și parteneri pe ecrane, cei doi actori fac un duet de zile mari în unul dintre cele mai bune filme despre capul mafiei drogurilor. 

Penélope Cruz şi Javier Bardem, cuplul perfect în Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar
Regizat de Fernando León de Aranoa, filmul „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar“ îi pune față-n față pe cei doi actori spanioli, soţii Penélope Cruz şi Javier Bardem, în rolurile prezentatoarei TV Virginia Vallejo (pe a cărei carte omonimă se şi bazează scenariul) și cel al celebrului cap al mafiei, Pablo Escobar.
 
Ceea ce a început cu un interviu la celebra fermă a interlopului columbian se va continua cu o poveste de dragoste ce va ţine patru ani de zile. Totuși, în spatele seducției se află marile eforturi depuse de americani pentru a-l captura pe cel mai mare traficant al tuturor timpurilor.
 
Și asta pentru că, în anii ’80, Escobar devine celebru în încercarea sa de a îmbunătăți viața săracilor din Medellín și de a-și construi o carieră politică în Congresul Columbiei, dar Virginia începe să înțeleagă adevărata putere a lui Escobar, care controlează un imperiu al crimei în Columbia și își răspândește drogurile în toate Statele Unite.


Acest lucru îl determină pe agentul Shepard de la DEA să se intereseze de afacerile sale și de Virginia, contactând-o și căutând o modalitate de a-l opri. Cu președintele Belisario Betancur încheind o alianță cu SUA pentru a-l opri pe Escobar și a-l extrăda pentru a fi judecat în afara Columbiei, ceea ce declanșează un război în țară pentru a-și elimina toți dușmanii, politicieni și non-politicieni, dezlănțuind setea de sânge și ambiția de a conduce totul. 

 
Virginia, văzând că reputația și cariera ei sunt distruse de Escobar, se confruntă cu o situație extremă: să moară de mâna lui Escobar sau a dușmanilor săi ca act de represalii, sau să se salveze ajutându-l pe Shepard să-l oprească pe Escobar înainte ca acesta să o ucidă.



 

 
Ecranizarea a avut premiera în 2017, în cadrul prestigiosului Festival de Film de la Veneția. Ambii protagoniști au fost nominalizați la premiile Goya și de către Uniunea Actorilor Spanioli, însă numai Javier Bardem a luat un trofeu din partea The Platino Awards for Iberoamerican Cinema.
 
Filmul „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar“/„Loving Pablo“ este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 23:00.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies