marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine oficiala cu Leonardo DiCaprio in rolul lui J. Edgar Hoover, fondatorul FBI-ului

Revista Entertainement Weekly a pus mana pe prima imagine din mult anticipatul film al lui Leonardo DiCaprio - J. Edgar.

Prima imagine oficiala cu Leonardo DiCaprio in rolul lui J. Edgar Hoover, fondatorul FBI-ului

Filmul, care marcheaza prima colaborare a lui Leonardo DiCaprio cu Clint Eastwood , este finantat de Warner Bros si  este o biografie a lui J. Edgar Hoover - fondatorul Federal Bureau of Investigation (FBI), considerat un adevarat erou al luptei impotriva criminalitatii in America.

Prima imagine oficiala din filmul pe care multi il anuntat un concurent serios in lupta pentru Oscaruri din 2012, il arata pe DiCaprio in timpul unui discurs. 


Filmul se va lansa in noiembrie in SUA si ii mai are in distributie pe Armie Hammer, Ed Westwick, Josh Lucas, Judy Dench si Naomi Watts.

Dustin Lance Black, autorul peliculei "Milk - Pretul curajului" , pentru care a primit premiul Oscar, in 2009. a lucrat timp de 12 luni la scenariul de la J. Edgar.


Edgar Hoover a jucat un rol important in infiintarea FBI, in 1935, conducand agentia din care Federal Bureau of Investigation a provenit, inca din 1924, pe care a transformat-o intr-o organizatie eficienta de lupta impotriva criminalitatii. Hoover a condus FBI pana in 1972, anul mortii sale, la varsta de 77 de ani.


Se spune ca Hoover ar fi folosit institutia FBI pentru a hartui diversi activisti politici si a folosit metode ilegale pentru a alcatui dosare secrete unor lideri politici. Multi dintre biografii lui au declarat ca J. Edgar Hoover era un homosexual nedeclarat si travestit.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies